En Sıcak Konular

Türk diplomatlara suikast planı!

0 0 0000 00:00 tsi
Türk diplomatlara suikast planı! Terör örgütü PKK'nın, ASALA'nın izinden gideceği ileri sürüldü. Ortaya atılan iddiaya göre Türk diplomatlar tehlikede, çünkü PKK suikast için 10 terörist görevlendirdi. İşte ortaya çıkarılan şok plan.

Gittikçe eriyen yapısı ile terör örgütü PKK Türkiye'ye zarar vermek için yeni stratejiler devreye sokuyor. PKK'nın ASALA'nın taktiğini devreye sokarak Avrupa'daki Türk diplomatlarına yönelik suikast düzenlemeyi hedeflediği, bunun için de 10 terörist görevlendirdiği iddia edildi. 

Aksiyon dergisinde yayınlanan habere göre Fransa'da 15 PKK yöneticisinin tutuklanıp sorgulanması terör örgütü mensuplarını şoke etti. PKK'nın en büyük para kaynağı olan Avrupa musluğunun kapanması İmralı'da bulunan teröristbaşını da öfkelendirdi. Avukatları aracılığıyla bir açıklama yapan Abdullah Öcalan, "Avrupa hep kandırıyor, onlara güven olmaz." diyerek sitemde bulundu. Diğer yandan Türkiye'nin muhtemel bir sınır ötesi operasyonu ise örgütü iyice tedirgin etmiş durumda.

Dağda zor günler geçiren PKK bu kıskaçtan sıyrılmak için yeni bir planı devreye sokmaya hazırlanıyor. Örgüt bu zamana kadar yaptığı eylemlerden farklı olarak, Ermeni terör örgütü ASALA'nın yıllar önceki taktiğini devreye sokup Türk diplomatlara yönelik suikast yapmayı planladığı belirtiliyor.

10 suikastçı görevlendirildi

PKK'nın hedefleri arasında, Türk elçilikleri, konsoloslukları veya Türkiye'nin temsil edildiği dernek, araştırma merkezleri ve Türk Hava Yolları gibi noktalar bulunuyor. Avrupa ülkelerinde Türkiye'yi temsil eden her türlü merkeze, örgüt ses getirecek eylem yaparak Türkiye'nin PKK'ya yönelik hamlelerine cevap vermeyi planladığı aktarılıyor.



Bu haber 389 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,429 µs