En Sıcak Konular

"Çanakkale Zaferi" yarışması

0 0 0000 00:00 tsi
18 Mart Çanakkale Zaferi’nin üzerinden 92 yıl geçti. Zaferin 92. yılında Genç İstikbal Dergisi üçüncü kez Çanakkale Zaferi konulu yarışma düzenliyor.

Bu, senin zaferin olsun

İstanbul geneline hitap edecek olan yarışma İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü’nün izni ile il genelindeki tüm ilköğretim ve liseler arasında yapılacak. Şiir, kompozisyon ve resim kategorilerinde Çanakkale Zaferi’ni en iyi anlatan eserler seçkin jüri tarafından belirlenecek. Yarışmada derece kazananlar, yapılacak törenle ödüllendirilecek.

Yarışma 3 kategoride yapılacak

Tertip ettikleri yarışma hakkında da bilgi veren İbrahim Kabakçı, Çanakkale Zaferini anlatan şiir, kompozisyon ve resim çalışmalarını öğrencilerin eğitim derecelerine göre ayırdıklarını belirtti. Lise öğrencileri şiir dalında, ilköğretim 2. kademe öğrencileri kompozisyon dalında ve ilköğretim 3. kademe öğrencileri resim dalında yarışmaya katılabilecek.

Yarışmaya katılanların eserleri seçkin jüri üyeleri tarafından değerlendirilecek ve sonuçlar 23 Mart 2007 günü, Eminönü Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenecek ödül töreni programında duyurulacak.

Ödüller ve ödül töreni

Yarışmada dereceye giren öğrencileri birbirinden güzel ödüller bekliyor. Her kategorinin birincilerine bilgisayar, ikincilere dijital sözlük ve üçüncü olanlara da dijital fotoğraf makinesi hediye edilecek. İlk 10’a girenlere de mansiyon (Çanakkale gezisi ve dergi aboneliği) ödülleri verileceği belirtildi.

Teslim yerleri

Yarışmaya katılmak isteyen öğrenciler, eserlerini bağlı bulundukları okullarına, Anadolu Gençlik Dergisi ilçe temsilciliklerine teslim edebilecekler. Ayrıca şiir ve kompozisyon kategorisindeki eserler yarisma2007@gmail.com adresine gönderilebilecek. 18 Mart tarihine kadar eserlerin teslim edilmesi gerekiyor. Yarışma hakkında 0212 534 88 00 numaralı telefonu arayarak, yarışma hakkına bilgi alınabilecek.



Bu haber 1,212 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,373 µs