En Sıcak Konular

Başkanın oğlu sokakta kurşunlandı

25 Ocak 2010 10:32 tsi
Kars'ın Arpaçay ilçesinde CHP'li Belediye Başkanı Enver Akkaya'nın oğlu Barış Akkaya (30), bu gece evine giderken kurşunlandı. Yaralanan genç, ameliyata alındı.

Edinilen bilgilere göre, olay Arpaçay ilçe merkezi Cumhuriyet Meydanı bitişiğindeki bir banka şubesinin önünde meydana geldi. Belediye Başkanı Enver Akkaya'nın oğlu Barış Akkaya, evine giderken babası ile cep telefonu görüşmesi yaptığı sırada bir grupla karşılaştı. Şahıslar arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Telefonda silah sesleri duyan Belediye Başkanı Enver Akkaya oğluna, "Oğlum neler oluyor?" diye sorunca Barış Akkaya, "Baba vuruldum, yetişin" dedi. Bunun üzerine Başkan Akkaya soluğu olay yerinde aldı.


Olay sırasında vücuduna isabet eden 3 kurşunla ağır yaralanan Barış Akkaya, Arpaçay Sağlık Ocağı Ambulansıyla Kars Devlet Hastanesi'ne gönderildi.


Emniyet Güçleri ilçede geniş çaplı güvenlik önemeli alırken, Kars'tan da 13 kişilik Çevik Kuvvet ekibi ilçeye sevk edildi.


Olayın şüphelisi olarak, S.Ç. isimli bir kişi Arpaçay İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde gözaltına alındı.


Belediye Başkanı Enver Akkaya, Kars Devlet Hastanesi'ne gelerek ameliyata alınan oğlunun sağlık durumu hakkında doktorlardan bilgi aldı. CHP Kars İl Başkanı Çetin Bilgir ve parti yöneticileri, Akkaya'ya hastanede geçmiş olsun dileklerinde bulundular.


Kars Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek de hastaneye gelerek Başkan Akkaya'dan olayla ilgili bilgi aldı. Akkaya, olayın olduğu sırada evinde istirahat ederken oğlu ile yaptığı telefon görüşmesi sırasında kurşun seslerini duyduğunu söyledi. Akkaya, ayrıca seçim sonrasında yaşanan birçok hadise ile ilgili Emniyete müracaatlarının bulunduğunu da ifade ederek olayı kınadığını belirtti.


cihan



Bu haber 664 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,085 µs