En Sıcak Konular

Kartal'da dengeler değişecek!

22 Ocak 2010 11:08 tsi
Beşiktaş'tan gelen haberler işlerin son zamanlarda çok da iyi gitmediğinin işareti gibi...

VARAN 1

DENİZLİ'YE İNANMIYORLAR!

İki önemli futbolcuyla konuştum. Belediye maçı sonrası  takıma "Bazılarını bertaraf ederim!" tehdidinde bulunan Denizli için "Hocanın aklı milli takımda" diyorlar. Yani asıl konsantrasyon sorunu, Denizli'deymiş!

Beşiktaşlı iki önemli futbolcuyla konuştum. İkinci yarı hazırlıklarının yapıldığı Antalya kampında onlarla bir araya geldim. Onların ağzından, takımdaki konsantrasyon eksikliğinin gerçek nedenini öğrendim.

Ayrıca bu iki önemli futbolcu için "Takımın ağır ağabeyleri" de denilebilir..

Antalya kampının üzerinden günler geçmesine rağmen, İstanbul'daki çalışmalarda da durumun farksız olduğunu gördüm..

Kısacası, Beşiktaş'ta uzun süredir değişmeyen tek şey, teknik direktör Mustafa Denizli'nin aklının, Fatih Terim'den boşalan milli takım koltuğunda olması!..

Bunun takım üzerindeki etkilerini, bizzat o iki futbolcunun ifadeleriyle yazmadan önce şunu hatırlatmak istiyorum. Beşiktaş camiasında olanı biteni iyi bilen isimlerden birisi olan Sinan Engin, son Telegol programında Başkan Yıldırım Demirören'e "Hocam galiba Mustafa hocayı biraz fazla boş bıraktınız" dedi. Bunda da önemli bir mesaj var!

Denizli futbolcuları maçlara konsantre olmamakla suçluyor ve "Bazılarını bertaraf ederim!" diye sopasını da gösteriyor ama, oyuncular da onun için pek farklı düşünmüyor. Onlara göre, geçen sezon kazanılan çift kupayı bir kredi olarak gören Denizli, bununla birlikte milli takım düşüncesini de aklından çıkaramıyor. Dolayısıyla bu olumsuz etki, takıma yansıyor. Hatta futbolcular, Denizli'nin "Benim için bu saatten sonra en uygun yer milli takım. Kulüp takımı kadar yorucu değil" dediğini bile söylüyor.

Denizli'nin, kendisi gibi Çeşmeli olan Mahmut Özgener'in başkanlığındaki federasyonun, yabancı bir teknik direktörü hala bulamamış olmasını tebessümle karşıladığı konuşuluyor.

Mustafa hocanın, teknik direktör belirsizliği nedeniyle tartışılan bir konu üzerine "Milli takım Haziran'a kadar maç yapmayıversin, ne olur yani!" sözlerini hatırlatırım!

VARAN 2

AKSU'NUN SÜRPRİZ TELEFONU

Demirören dönemini bitirme iddiasında başkan adayı, "Yapacağım transferleri bilmem lazım" gerekçesiyle, Denizli'yi aradı ve yemeğe davet etti!

Beşiktaş'ın başkan adaylarından Murat Aksu'nun, mevcut başkan Yıldırım Demirören'e yönelik stratejik adımları sürüyor. Aksu, açık tribüne Milangaz adını verme adımı sonrası bu kez de teknik direktör Denizli'yle görüştü! Aksu, Denizli'ye yemek davetinde bulundu. Hocanın yanıtı ise önce "Başkana saygısızlık olur" şeklindeydi fakat ardından "İzin alırsanız buluşuruz" gibi ilginç bir cevap da verdi.

Aksu, buluşma davetinin gerekçesi olarak, yapmayı planladığı transferleri gösterdi: "Kongre 31 Ocak'ta. Ara transfer ise 1 Şubat akşamı bitiyor. Eğer kongre beni başkanlığa layık görürse, yapılacak transferlerde geride kalmak istemem. Eksiğimiz nedir bilelim.."

İşte Beşiktaş'ta konuşulan çok önemli ikinci madde de bu! Bakalım Denizli'nin milli takım sevdası ve kongre, Kara Kartal'ı nereye uçuracak?

Ali Karaboğa / Telegol


 



Bu haber 547 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,019 µs