En Sıcak Konular

Lucas Neill'den Türkçe mesaj

19 Ocak 2010 14:05 tsi
Galatasaray aradığı stoperi sonunda buldu. Avustralyalı futbolcu Lucas Neill resmi sözleşmeye imza attı

Lucas Neill kameraların karşısına geçti ve ilk günden rakiplere gözdağı verdi Avustralyalı futbolcu basın toplantısında üç kez aralıklarla Türkçe "Şampiyon Galatasaray" dedi.

Galatasaray'ın yeni transferi Lucas Neill kendisini 1.5 yıllığına Galatasaraylı yapan resmi sözleşmeye imza attı.

GALATASARAY AVRUPA'DA İNANILMAZ TANINIYOR

Yöneticiler ve eski futbolcuların da hazır bulunduğu törende konuşan Neill, Galatasaray'ın sadece İngiltere'de değil Avrupa'da inanılmaz derecede tanındığını söyledi.. İşte Neill'in açıklamaları:

NESKENS VE KEWELL

15 yıldır İngiltere'de oynuyorum. Eşim İngiliz. Sezon başında aldığımız karar bu seneyi de İngiltere'de geçirip Avrupa'ya gitmekti. İki çocuğum var. Altı ay önce bebeklerdi. Türkiye'ye gelme kararının zor olduğunu düşündük. Fakat Ocak ayında böyle bir teklif geldi. Mental olarak hazırlandık. İstanbul'da adaptasyon sürecinin uzun sürmeyeceğini düşünüyorum. Çünkü Neskens kendisi bir arkadaş. Kendisiyle daha önce çalıştım. Kewell yakın arkadaşım. Evimi bulduktan sonra yüzde 100 takıma vereceğim.

ARDA TURAN'A ÖVGÜ

Buraya gelmeden önce Kewell bana gereken bilgileri verdi. Dayanışma içindeyiz. Arda Turan inanılmaz futbolcu. Onunla antreman yapmak için sabırsızlanıyorum. (Souness'in bayrak dikme olayı hatırlatılınca) Belki farklı bir şeyler yaratılabilir.

EMEKLİ OLMAK İÇİN TÜRKİYE'YE GELMEDİM

Futbola tutkuyla bağlıyım, kazanmak için sahaya çıkıyorum. Örnemli olan ilk 11'e girmek. Defans bloğunda her yerde oynayabilirim. Emeklilik konusunda öyle bir şey düşünmüyorum. Kaliteli bir lig. Galatasaray sadece İngiltere'de değil Avruhpa'da inanılmaz tanınan bir takım. Kararımı kolaylaştırdı.

HALDUN ÜSTÜNEL'E TEŞEKKÜR

Haldun beye teşekkür etmek istiyorum. Çok ilgilendiler. İnanın görüşme 10 dakika sürdü. İlerleyen günlerde 1.5 sene uzatılabilir. Servet'i futbolcu olarak tanıyorum ama birebir tanımıyorum. Herkes elinden gelen en iyisini yapacak. Yarını sabırsızlıkla bekliyorum.

ŞAMPİYON GALATASARAY

Lucas Neill'in son mesajı "şampiyon Galatasaray" oldu.. Eski kaptanlardan Muzaffer Neill'e Galatasaray forması hediye etti.. Nelli daha sonra kendisini 1.5 yıllığına Galatasaraylı yapan resmi sözleşmeyi imzaladı. Basın mensuplaırna poz verirken yeniden "şampiyon Galatasaray" diye bağırdı..




Bu haber 556 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,203 µs