En Sıcak Konular

Yarın daha da soğuk olacak

19 Ocak 2010 13:24 tsi
Türkiye bu haftayı çok soğuk geçirecek. Birçok yerde olduğu gibi, İstanbul'da da kar bekleniyor. Trakya'da başlayan kar yağışı İstanbul'a doğru ilerliyor. Ancak asıl kar İstanbul'a hafta sonunda gelecek.

Ağır kış koşulları Türkiye'yi de etkisi altına alıyor. Trakya'dan giriş yapan kar yağışı, bu gece ve yarın daha geniş alana yayılacak.

Trakya'da başlayan kar yağışı İstanbul’a doğru ilerliyor. Şu saatlerde Edirne, Tekirdağ, Kırklareli, Çanakkale, Balıkesir ve Bilecik'te kar var. Kuvvetli poyrazın etkisiyle bu akşam yağış Marmara’nın pek çok kentine yayılacak.

Perşembe günü kar batıda kesilirken, doğuda yoğunluğunu artıracak. Soğuk havanın Türkiye'de yaklaşık 15 gün kalması bekleniyor.

Bu hafta sonu daha etkili soğuma ve daha yoğun kar yağışları gelebilir. Hafta sonu Marmara ve batı kesimlerde daha yoğun kar olasılığı var.

İSTANBUL'A KAR GELİYOR

İstanbul’un Çatalca-Silivri kesiminde kar yağışı başladı, kuvvetli poyrazın da etkisiyle sıcaklık 2-3 derece dolaylarında. Bu akşam İstanbul'un pek çok yüksek ilçesinde kar yağışı görülecek.

Yarın da SARIYER, ÇATALCA, ÜMRANİYE gibi yüksek kesimlerde kar olarak, ama sahilde sulu kar bekleniyor. Perşembe günü yağış kesilecek, Cuma günü sıcaklıkta biraz yükseliş olsa da İstanbul için hafta sonu daha yoğun kar olasılığı var.

İÇ ANADOLU'DA İKİ GÜN KAR VAR

İç Anadolu'da ise yağışlar yarın akşam saatlerinden sonra kara dönüşecek. Perşembe günü sıcaklığın 0 dereceye yaklaşması ile bölgenin tüm şehirlerine kar yağacak

EGE BUZ GİBİ

Ege'liler de kış mevsimi başından bu yanaki en soğuk günlerini yaşıyor. Yarın yağış ve rüzgar hafif ama poyraz çok soğuk esecek. Bu nedenle yağış Kütahya, Afyon ve Uşak'ta kar, Manisa'dan-Muğla'ya kadar sulu kar şeklinde olacak. Sıcaklık 7-8 derece.

GÜNEY PERŞEMBE GÜNÜ SOĞUYACAK

Güneydeki kentler sağanak yağışlı, perşembe günü Akdenizde yağış hafiflerken, hava 4-5 derece daha soğuk olacak. Cuma günü Antalya'dan yeni kuvvetli yağış giriş yapacak.

DOĞU ANADOLU’DA PERŞEMBEYE DİKKAT!

Doğu Anadolu'da yağışlar şiddetleniyor..

Şırnak-Hakkari-Van arasında üç gün kuvvetli yağmur olacak. Erzurum, Kars-Muş arasında ve bölgedeki dağlarda yoğun kar olacak.

KARADENİZ

Perşembe günü Karadeniz'de de durum diğer bölgelerden farklı değil.. Yağışlar bugün sağanak yağmur şeklinde.. Çarşamba ve Perşembe günü ise hissediler derecede soğuyacak havayla birlikte Bolu, Kastamonu boyunca karla karışık yağmur ve kara dönüşecek.

NTV

 



Bu haber 503 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,285 µs