En Sıcak Konular

Yeni haftada hava soğuyacak

11 Ocak 2010 08:19 tsi
Türkiye'nin batısında bugün yağmur başlıyor ama sıcaklıklar ülke genelinde yine yüksek. Yeni haftada hava soğuyor, sıcaklıklar Ocak ayı ortalamasına inecek. Bazı yüksek noktalarda kar bekleniyor. Bölge bölge durum:

Türkiye'nin beş büyük kent merkezinin hava koşulları şöyle:

İstanbul'da lodos sert, öğleden sonra özellikle de gece saatlerinde yağmur yağacak. Sıcaklık 15 derece. Yeni hafta da kapalı ve soğuk bir hava olacak. Ankara 14 derece, hava puslu ve bulutlu, bu akşam ve Pazartesi günü ise yağmur var. İzmir yağmurlu ve rüzgarlı 17 derece. Bugün Bursa 19, Adana ise güneşli 22 derece.

Marmara'da lodos sert, önce Trakya-Çanakkale arasında başlayacak yağmur, öğleden sonra ve akşam Kocaeli, Bursa arasına kadar ulaşacak. Sıcaklık 14-19 derece arasında. Yeni haftada sıcaklıklar 10 dereceye doğru inecek ve yağmurlar hafif olarak sürecek.

İç Anadolu'da sıcaklık bugün de 15 dereceyi bulucak ama lodosla gelen çöl tozları ve sis havanın açık görülmesini engelliyor. Yarın soğumayla birlikte bölge genelinde sağanak yağmurlar başlayacak.

Ege'de lodos sert ve yağış var. Lodos çöl tozlarını da taşıdığından, yağmur ilk yağdığında çamur şeklinde düşebilir. Yarın hava soğuyor ve hava kapalı. Salı günü de güney Ege’de yağmur olacak.

Akdeniz'de sıcaklık 20 dereceyi geçiyor, bölgede güneş görülüyor ama Antalya biraz bulutlanacak. Hafta başı ise kısa süreli yağmurlar da bekleniyor.

Güneydoğu haftanın son günü az bulutlu, Gaziantep 18 derece.

Doğu Anadolu'da Erzurum-Kars,Ağrı arasında gece hava dondurucu, sıcaklık -15 dereceye iniyor. Malatya- Elazığ arasında ise sıcaklık daha yüksek. Bölge  güneşli ve yer yer sisli bir hava var.

Karadeniz parçalı bulutlu ve ılık, sıcaklık Trabzon'da 19 derece. Bu gece Bolu-Kastamonu arasında yağmur başlayacak. Yarın soğukların gelmesiyle yağış tüm bölgeye yayılacak. Dağlarda kar bekleniyor.

 



Bu haber 569 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,702 µs