En Sıcak Konular

Fenerbahçe elendi

0 0 0000 00:00 tsi
Fenerbahçe elendi Fenerbahçe İstanbul'daki 3-3'lik maçın rövanşında AZ Alkmaar ile Hollanda'da karşılaştı. Temsilcimiz 2-0 öne geçtiği maçta yediği 2 golle taraftarını kahretti.

Dakika 1: Maçta ilk atak AZ Alkmaar'dan. Araya giren Lugano tehlikeyi öneldi.

Dakika 4: AZ tacı kullandı. Deniz'in rakibine yaptığı hareket faul. De Zeeuw ortaladı. Ön tarfta Tümer kafa ile karşıladı.

Dakika 6: Ümit sağdan De Zeeuw'u geçti. İçeride orta beklayen Kezman'a ortaladı. Ancak defans topu uzaklaştırdı.

Dakika 7: F.Bahçe Alex ile gole çok yaklaştı. Appiah orta alandan sol köşede cezasahasına doğru koşan Alex'e attı. Alex'in vuruşu az farkla üstten auta çıktı.

Dakika 9: AZ atağını Ümit araya girerek, kritik bir müdahaleyle topu arkadaşlarına kazandırdı.

Dakika 11: Şota Boukhari'ywe verdi. Boukhari sağdan  kaçan Kovermans'a attı. ancak top hızlı olunca gol şansını kaçırdılar.

Dkika 14: Önder cezasahası önünden ileri hareketlenen Kezman'ı gördü. Uzun bir vuruşla Kezman'a atmak istedi ancak araya giren AZ defansı futbolcumuza gol şansı vermedi.

Dakika 17: Fenerbahçe kalesinde tehlikeli pozisyon. Boukhari içe doğru doldurdu. Top Lugano'ya çarptı.Kimseye değmeden kornere çıktı.

Dakika 21: Alex, Kezman'a doğru açtı. Kezman, cezsahası içerisinde tümer'e attı. Tümer şık bir plase ile topu AZ ağlarına yolladı. Ve AZ'ye 2. maçta 3. golünü attı. Avrupa'da ise 8. golüne imzasını attı. AZ 0-1 FB

Dakika 24: Bu kez sağdan geldik. Kezman Tümer'i gördü. Tümer uzaktan vurdu. Kaleci yatarak kontrol etti.

Dakika 26: Opdam, kendi yarı alanından en ileri uçta bulununan Kovermans'a attı. Tehlikeli olabilecek pozisyonda hakem ofsayt bayrağını kaldırdı.

Dakika 28: tümer orta alandan getirdiği topu Appiah'a verdi. Appiah bomboş pozisyonda olan Kezman'a atamadı ve pozisyon da kaçmış oldu.

Deniz, ısrarlı davranınca sarı kartı görüyor.

Dakika 30: Tuncay hızla soldan cezasahasına girdi. Kezman içe kaçtı. Ortasını yaptı. Kezman geç kalınca top kimseye değmeden auta çıktı.

Dakika 32: Boukhari soldan geldi. ortasını yaptı. Şotadan önce Tümer topu kafasıyla aşırtarak taca yolladı.

Dakika 35: Fenerbahçe Alex'le farkı 2'ye çıkardı. F.Bahçeli oyuncular müthiş bir organize atakla geldi. En son topla buluşan Alex, cezasahasına girerken vurdu. Ve farkı 2'ye çıkardı. AZ 0-2 FB

Dakika 39: Ümit soldan uzun bir pasla Kezman'a atmak istedi ancak araya giren defans topu uzaklaştırdı.

Dakika 41: Lugano mutlak gol pozisyonunu önlüyor. Soldan gelen AZ, cezasahası içerisinde Steinsson vurdu. son anda Lugano yatarak müdahale etti ve golü önledi.

Hakem uzatmaları oynatmadan ilk yarıyı bitirdi.

***************************

AZ iknic yarıya 2 oyuncu değişikliği ile giriyor.

Dakika 47: Alkmaar soldan tehlikeli yerde serbest vuruş kullanıyor. Atış yapıldı. Volkan yükseldi. Appiah rovöşata ile uzaklaştırdı.

Dakika 50: Soldan tehlikel igeldi AZ. Şota Kovermans'a bıraktı. Koverman kalesahası ve penaltı noktası arasından vuruşu farklı şekilde auta çıktı.

Dakika 51: bu kez sağdan geldi AZ. Kovermans güzel bir orta ile topu Şota'ya atmak istedi. Ancak araya Lugano uçarak kafaylşa topu kornere çıkardı. Atılan korneri FB defansı uzaklaştırdı.

Dakika 54: F.bahçe önce sağdan kullandı korneri. AZ'li defans oyuncusunun ters vuruşu yine kornere çıktı.Alex bu sefer soldan ortaldı. Ön direkte yükselen Edu'nun kafası top üstten auta çıktı.

Dakika 57: FB kalesinde büyük tehlike. Sağ taraftan yapılan ortaya. önce Şota, sonra Kovermans dokunamadı.

Dakika 59: Tümer yaklaşık 30 metereden serbest vuruş kullandı. Direk kaleye gitti. Kaleciden seken top Tuncay koştu ancak kaleci ikinci hamlede topa sahip oldu.

Steinsson Önder'e yaptığı hareket sonrası sarı kartı görüyor.

Dakika 62: Ümit soldan güzel ortaladı Kezman'a doğru. Araya giren Jaliens Kezman'a gol şansı vermedi.

Dakika 64: AZ Almar Martens'le farkı 1'e indirdi. AZ 1-2 FB

Dakika 66: AZ daha baskılı oynamaya başlamıştı. Arka arkaya kalemize yüklendi. Önce Şota sonra Kovermans ile pozisyon bulmuştu. Ancak Martens affetmedi. Kezman defanstan gelen topu müthiş bir pasla Kezman'a attı. Tuncay kolay pozisyonda topu üstten auta yolladı.

Dakika 68: Opdam Kezman'a sert girince hakemden sarı kartı gördü.

Dakika 70: AZ Dembele ile gole çok yaklaştı. Dembele cezsahası dışından sert ve düzgün bir vuruşla kaleyi yokladı. Volkan izledi. Ancak top az farkla auta çıktı.

Dakika 72: F.Bahçe Alex ile soldan korner kullanıyor. Öm direkte AZ'li oyuncular karşıladı. Tuncay'ın önünde kaldı. Onun vuruşunda defansa çarpan top bu kez Kezman'ın önüne düştü. Kezman'ın cezasahası içerisnde vuruşu AZ kalecisinde kaldı.

Dakika 76: Tuncay ortalandan aldı topu. 45 metreden getirdiği topa kendisi vurdu top kalecini ellerinde kaldı. Oysa Alex ve Kezman cezasahası içerisinde bomboş pozisyondaydı.

Dakika 80: Volkan cezsahası ön çizgisinde serbest vuruşu kullandı. tuncay Kezman'a verdi. Kezman Ümit'e verdi. Ümit'ten orta kaleciyi geçti. Alex'ten önce defans araya girdi. ve kornere çıktı.

Deniz yerini Mehmet Yozgatlı'ya bıraktı.

Dakika 84: Mehmet Yozgatlı topla birlikte süratlı şekilde sağdan AZ cezsahasına indi. Son çizgiden içeri açmak istedi. Ancak kaleci rahat bir şekilde topa sahip oldu.

Dakika 87: Soldan yapılan AZ ortasında Kovermans ve Opdam arka direkte yalnız kaldı. Kovermans topa kafayla son anda dokundu. Ve beraberlik golünü belik de turu getiren golü attı. AZ 2-2 FB

Dakika 90: Şota yerini Lens'e bıraktı. F.Bahçe'de ise Zico oyuna Ümit'in yerine Semih'i soktu.

Hakem +2'yi işaret etti.

Ve hakem maçı bitirdi.

Maç sona erdi. AZ 2 - 2 FB

haber7.com
 



Bu haber 269 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,183 µs