En Sıcak Konular

Nöbetçi golcü kriz yarattı!

1 Ocak 2010 08:56 tsi
Yönetimin, Semih’in sözleşmesini opsiyon hakkını kullanarak uzatmasının ardından milli oyuncunun federasyona başvurması ortamı gerdi. Asbaşkan Şekip Mosturoğlu, kurallar çerçevesinde hareket ettiklerini söylerken, Semih’in avukatı, “Bize

Fenerbahçe’nin nöbetçi golcü lakaplı oyuncusu Semih Şentürk ile yönetimin arası açıldı.

Sarı - lacivertli kulübün, milli oyuncunun sözleşmesindeki opsiyon maddesini kullanak mukavelesini 2011 yılına kadar uzatması kriz yarattı.

Semih’in avukatı Şenol Çilek, Fenerbahçe yönetiminin, tek taraflı opsiyon uzatma hakkının olmadığını, kendilerine de herhangi bir tebligat yapılmadığını belirterek, haklarının kaybolmaması için Futbol Federasyonu’na başvuruda bulunduklarını söyledi.

Semih’in menajerliğini de yapan Çilek, UEFA ve Futbol Federasyonu kararları gereği, sözleşmedeki uzatma maddesinin yönetim tarafından kendilerine haber verilmeden veya rıza alınmadan uzatılamayacağını kaydetti.

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu ise Futbol Federasyonu’na da bildirdikleri uzatmanın kurallar çerçevesinde ve Semih Şentürk’e de tebligat yapılarak gerçekleştirildiğini, federasyonun resmi internet sitesinin bu oyuncunun sözleşme bitiş tarihini, bu başvuru nedeniyle uzattığını açıkladı.

Avukat Şenol Çilek, Semih’in Fenerbahçe’den ayrılmak gibi bir düşüncesi bulunmadığını, opsiyon maddesini görüşmek üzere masaya davet beklediğini, yönetimin takımda kalmasını istediği taktirde futbolcunun seve seve sözleşme süresini yeniden uzatacağını bildirdi.

Semih ile Fenerbahçe Kulübü arasındaki krizi Uyuşmazlık Çözüm Kurulu çözecek. Buradan çıkacak karar ne olursa olsun taraflardan birinin Tahkim Kurulu’na başvuracağı ve kesin sonucun alınmasının 3-4 ayı bulacağı bildirildi.

Kombine fırsatı!
Fenerbahçe Kulübü, 2009-2010 sezonunun ikinci yarısı için kombine biletleri yeniden satışa sundu. Sarı-lacivertli ekibin Şükrü Saracoğlu Stadı’nda yapacağı tüm maçları kapsayan kombine biletlere, sezon başındaki fiyatlar üzerinden yüzde 50 oranında indirim uygulandı. Yapılan açıklamada, “Süper Lig, UEFA Avrupa Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası’ndaki karşılaşmalarını Şükrü Saracoğlu Stadı’nda izlemek ve zaferlerimize ortak olmak isteyen taraftarlarımız için kombine bilet satışları yeniden başlamıştır” denildi.

milliyet



Bu haber 520 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,889 µs