En Sıcak Konular

Taksim yılbaşına yumruklaşmayla girdi

1 Ocak 2010 08:25 tsi
Türkiye'de yılbayını toplu olarak neşe içinde kutlamak amacıyla vatandaşların akın ettiği merkezlerin en meşhuru olan Taksim'de dün gece bir çifte yönelik taciz sonucu yumruklar havada uçuştu, çirkin manzaralar yaşandı.

Taksim Meydanı'ndaki yılbaşı etkinliklerine katılan bir çift, taciz edildikleri gerekçesiyle bir grup genç ile kavgaya tutuştu. Başka bir grubun taciz edildiklerini iddia eden çifte yardım etmek için kavgaya karışması sonucu tekme ve yumruklar havada uçuştu. Yılbaşı kutlamaları sırasında kadınları taciz ettikleri gerekçesiyle çok sayıda şahıs da gözaltına alındı.

Vatandaşlar yılbaşı kutlamalarına katılmak için Taksim Meydanı'na akın etti. 2010 yılına Taksim Meydanı'nda eğlencelerle girmek isteyen çok sayıda vatandaş alkollü şahısların tacizine uğradı. Bu nedenle kavga ve tartışmalar yaşandı.

Bir grup gencin eşini taciz ettiğini ileri süren bir kişi şahıslarla kavgaya tutuştu. Başka bir grubun da taciz edildiklerini iddia eden çifte yardım etmek için araya girmesi kavgayı büyüttü. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavgada polis tarafları güçlükle sakinleştirebildi. Ayrıca çok sayıda kadın da taciz edildikleri gerekçesiyle polise başvurdu. Polis yapılan çalışmalar sonucu çok sayıda şahsı taciz nedeniyle gözaltına aldı. Gözaltın alınanlar Taksim Polis Merkezi'ne getirildi.

Öte yandan, yılbaşı kutlamalarında alkolü fazla kaçıranlar da oldu. Alkol komasına giren vatandaşlar Taksim İlkyardım Hastanesi'ne kaldırıldı.

cihan

 

 



Bu haber 549 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,711 µs