En Sıcak Konular

Devler Ligi'nde gecenin sonuçları

0 0 0000 00:00 tsi
Devler Ligi'nde çeyrek finale yükselme mücadelesi ilk maçları tamamlandı. Gecenin en gollü maçı R.Madrid - B.Münih karşılaşması oldu. Diğer maçların sonuçları şöyle...

Devler Ligi'nin bu gece oynanan karşılaşmalarında alınan sonuçlar:

CELTIC VE MILAN'DAN GOL SESİ ÇIKMADI

Celtic Park'ta AC Milan'ı konuk eden İskoç ekibi Celtic, rakibiyle golsüz berabere kalınca iki takım da tur ümitlerini ikinci maça bıraktı.

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükselme mücadelesi veren İtalyan ekibi AC Milan, İskoçya Premier Ligi'nde fırtına gibi esen Celtic'e konuk oldu. Ancak her iki takım da 90 dakika boyunca yakaladığı gol fırsatlarını değerlendiremeyince maç da başladığı gibi 0-0 sona erdi.

İki takım 7 Mart 2007 tarihinde, İtalya'da çeyrek final için son kez kozlarını paylaşacak.Celtic 0 - 0 Milan

MANCHESTER UNITED, LILLE ENGELİNİ TEK GOLLE AŞTI

Gerek İngiltere Premier Ligi'nde gerekse Şampiyonlar Ligi'nde kupa hedefiyle yola çıkan Manchester United, Lille engelini deplasmanda tek golle geçti.

İngiltere Premier Ligi'nde Chelsea'nin 6 puan önünde zirvede bulunan Manchester United, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale çıkma mücadelesindeki ilk maçında karşılaştığı Fransız ekibi Lille'i deplasmanda 1-0 devirerek, tur için avantajlı bir skor yakaladı. Alex Ferguson'un öğrencileri, Lille karşısında kendilerine galibiyeti getirecek golü tam 84 dakika beklemek zorunda kaldı. Ancak bu dakikada sahneye çıkan İngiliz ekibinin tecrübeli yıldızı Ryan Giggs, 7 Mart'ta Old Trafford'da oynanacak rövanş maçı öncesi takımına galibiyeti getirmeyi başardı.

PSV, ARSENAL'İ TEK GOLLE MAĞLUP ETTİ

Hollanda'da İngiliz ekibi Arsenal'i ağırlayan PSV Eindhoven, rakibini 1-0 yenmeyi başardı.

Avrupa Şampiyonlar Ligi ilk tur grup maçlarında Galatasarayile mücadele eden ve grubu, Liverpool'un ardından ikinci sırada tamamlayarak bir üst tura yükselme başarısı gösteren Hollanda temsilcisi PSV, çeyrek final yolunda önemli bir galibiyet elde etti. Eindhoven'de geçtiğimiz yılın Şampiyonlar Ligi finalisti Arsenal'i ağırlayan PSV, rakibini Edison Mendez'in karşılaşmanın 61. dakikasında attığı golle 1-0 mağlup etti ve ikinci karşılaşma öncesi avantaj sağladı.

İki takım çeyrek final yolundaki son karşılaşmasını ise, 7 Mart 207 tarihinde Arsenal'in Emirates Stadı'nda yapacak.


GOLLÜ MAÇIN GALİBİ REAL MADRİD, SEVİNENİ BAYERN MÜNİH OLDU

Kendi liglerinde son haftalarda büyük sıkıntı yaşayan Real Madrid ve Bayern Münih'in Santiago Bernabeu'da yaptıkları karşılaşmada galip gelen taraf Madrid ekibi oldu.

Evinde Bundesliga devi Bayern Münih'i ağırlayan Real Madrid, rakibini 3-2 mağlup etti. Baştan sona büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmanın henüz 9. dakikasında tecrübeli yıldızı Raul'ün ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçen Real Madrid, bu üstünlüğünü 14 dakika sürdürebildi.

Son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla dikkat çeken ve Almanya'da zirve yarışında büyük yara alan Bayern, Raul'ün golüne 23. dakikada Lucio'nun attığı kafa golüyle cevap verdi. İlk yarıda Bayern Münih'e göre daha etkili bir oyun ortaya koyan Real Madrid'de 28. dakikada kaptan Raul, kendisinin ve takımının ikinci golünü atarken, 33'te Hollandalı yıldız Ruud van Nistelrooy fırsatçılığını konuşturarak, takımının iki farklı üstünlüğe taşıdı.

Maçın ilk yarısı Real Madrid'in 3-1 üstünlüğüyle geçilirken, ikinci yarıda Bayern daha etkili bir oyun ortaya koydu. Birçok gol pozisyonunu cömertçe harcayan Alman ekibi, ancak karşılaşmanın 88. dakikasında Hollandalı oyuncusu Van Bommel'in golüyle farkı bire indirmeyi başardı ve kendi sahasında oynayacağı rövanş maçı için umudunu sürdürdü.
Bu golden sonra Real Madridli taraftarlar, takımlarına büyük tepki gösterirken, sahaya yabancı cisimlerin atılması dikkat çekti. Maç skorunun 3-2 ev sahibi Real Madrid'in lehine sona ermesine rağmen, karşılaşmadan yüzü gülerek ayrılan taraf konuk ekip Bayern Münih'ti.

Öte yandan, Real Madrid'in rövanş maçında elenmesi ve Şampiyonlar Ligi dışında kalması durumunda yeni bir krizin kulüpte baş göstereceği şimdiden İspanyol medyasında yer almaya başladı.

 



Bu haber 310 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,464 µs