En Sıcak Konular

Sigarayla uyuyunca canından oldu

0 0 0000 00:00 tsi
DENİZLİ'de, yalnız yaşayan hurdacı İsmail Kanatsız, evinde çıkan yangında yaşamını yitirdi. İtfaiye ekiplerinin yaptığı incelemede, yangının Kanatsız'ın sigarayla uyuması sonucu çıktığı anlaşıldı.

     Bakırlı Mahallesi 124'üncü Sokak 12 numaralı evde bu sabah saat 06.30 sıralarında, yangın çıktı. Psikolojik sorunları bulunduğu ileri sürülen 20 yaşındaki İsmail Kanatsız'ın tek başına yaşadığı evden alevler yükseldiğini gören komşuları itfaiyeyi arayarak, ihbarda bulundu. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını, su sıkarak kısa sürede söndürdü. Daha sonra eve giren İtfaiye ekipleri, Kanatsız'ı, yatağında yanarak ölmüş halde buldu.
      İtfaiye ekipleri, incelemeleri sonucunda yangının, Kanatsız'ın uyurken düşürdüğü sigaranın halıyı tutuşturması ile başladığını, daha sonra tüm odayı kapladığını belirledi. Kanatsız'ın cesedi olay yerinde savcının ve polisin yaptığı incelemenin ardından, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.
      Yanarak ölen İsmail Kanatsız'ın annesi 39 yaşındaki Zeliha Tuncer, oğlunun psikolojik rahatsızlığı olduğunu söyleyerek, “Oğlum, yaklaşık üç yıldır rahatsız. Uçucu maddeler kullanıyordu. İki kez Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne yatırdım, ancak kaçarak geldi. İki ay önce, kavga ettik. Beni evden kovdu. İzmir'deki bir yakınımın evine yerleştim'' dedi.
      İtfaiyeciler cesedi evden çıkartırken acılı anne Zeliha Tuncer, oğlunun yüzünü son kez görmek isteğini söyledi. Ancak annenin isteği ceset yandığı için yerine getirilmedi. Üç yıl önce eşinden boşandığı öğrenilen Tuncer, gözyaşlarını tutamadı.

milliyet



Bu haber 468 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,252 µs