En Sıcak Konular

Koru'nun sürprizi!

0 0 0000 00:00 tsi
Koru'nun sürprizi! TUSİAD ile Amerikan önde gelen düşünce kuruluşu Brookings Enstitüsü tarafından düzenlenen bir panelde konuşan Fehmi Koru, Erdoğan'ın Çankaya adaylığı ile ilgili sürpriz bir iddia ortaya attı.

Çankaya'ya kim adaylığını koyacak? Cumhurbaşkanı kim olacak? Türkiye artık yavaş yavaş bu soruların esiri haline geliyor. Tabiki Çankaya'ya en güçlü adaylardan birisi Erdoğan. Başbakan bunu henüz resmen açıklamasa da meraklı gözler kendisini izlemeye devam ediyor.

Ancak Erdoğan henüz, Cumhurbaşkanlığına karşı çıkanları tatmin etmiş değil. Uzun bir süredir "gerginlik istemiyoruz" diyen Erdoğan acaba Çankaya'yı başkasına bırakır mı? Bunu kimse bilmiyor. Çünkü Başbakan bu konuda ketum. Aynen söylediği gibi: Kararını açıklamaka için nisan ayını bekliyor.

Başbakan Erdoğan Çankaya ile ilgili sessizliğini korurken, yapılan anketler de ortada. Özellikle son birkaç gündür yapılan anketlere göre Erdoğan Çankaya için en çok beğenilen isim. Ancak anketlerde bir o kadar da öne çıkançıkarılan "siyaset dışı, bağımsız" bir aday.

Artık bunun üzerine oynanmaya başladı. Erdoğan'ın Çankaya'ya çıkmaması halinde o makım dolduracak "sürpriz, siyaset dışı" ismin kim olduğu ise merak konusu...

Koru'nun sürprizi...

Bu arada Başbakan Erdoğan'ı yakından tanıyan bir isim Erdoğan'ın stratejisi ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya attı. TUSİAD ile Amerikan düşünce kuruluşu Brookings Enstitüsü tarafından ortak düzenlenen bir panelde konuşan gazeteci Fehmi Koru, Başbakan Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı için adaylığını açıklayacağını düşündüğünü söyledi.

ABD'nin başkenti Washington'da düzenlenen “Türkiye 2007” başlıklı panelde konuşan gazeteci Fehmi Koru, Ak Parti'nin Türkiye'de siyasi döngüyü normalleştirmek amacıyla erken seçimlere gitmediğini söyleyerek, “Parlamentonun üçte ikisini elinde bulunduran bir hükümet niye erken seçime gitsin? Ama Türkiye'de Ak Parti'nin ajandasına şüphe ile bakan bir kesim var. Bence Erdoğan yakında cumhurbaşkanlığı için adaylığını açıklayacaktır” diye konuştu.

iyibilgi.com



Bu haber 242 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,351 µs