En Sıcak Konular

Trabzon Alperen Ocağı, faaliyetlerini dondurdu

0 0 0000 00:00 tsi
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Trabzon Alperen Ocağı’nın faaliyetlerinin donduğunu açıkladı.

      Yazıcıoğlu, Hrant Dink cinayeti sonrasında sanıklar Yasin Hayal ve Erhan Tuncel’in tutuklanmasıyla gündeme gelen partinin gençlik örgütlenmesiyle ilgili olarak, ANKA’nın sorularını yanıtladı.
      Yazıcıoğlu, Alperen Ocakları’na kayıtların ülke genelinde dondurulduğu yolunda iddiaların anımsatılması üzerine “Türkiye genelinde dondurma diye değil bu. Trabzon’da bir inceleme yapalım, o zamana kadar biraz faaliyetlerini donduralım demiş. Alperen Ocakları Genel Merkezi, öyle bir karar almışö diye konuştu.
      Yazıcıoğlu, partinin Trabzon’la ilgili görevlendirdiği müfettişlerinin hazırlayacakları raporu, basın toplantısıyla duyuracaklarını ifade ederken, “Oradan şu anda aldığım, ’parti usul ve esasları bakımından yasalara aykırı bir şey yok’ diyorlar arkadaşlarö şeklinde konuştu.
      Yazıcıoğlu, Alperen Ocakları’na başvurup da alınmayan gençler olup olmadığı sorusuna “Alperen Ocakları açık faaliyet yapan bir kuruluş. Bir dergi çıkarıyorlar. Tabi ki buraya her kesimden giden gelen oluyor. Ancak şiddete eğilimli, biraz rahatsız edici kişiler olursa bunlar dışlanıyor. Yer yer bütün hareketlerde bunlar vardırö diye yanıt verdi.
      Yazıcıoğlu, ABD’de bulunan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt’ın "Türkiye’nin 1923’ten beri hiç bu kadar tehdit altında kalmadığı" şeklindeki açıklamalarına da destek verdi. Yazıcıoğlu, “Genelkurmay Başkanı’nın bu kaygılarını önemsemek mecburiyetindeyizö dedi.
      Yazıcıoğlu, ittifak söylentilerine de yanıt verdi. “BBP olarak büyümeye kilitlendikö diyen Yazıcıoğlu, gündemlerinde ittifak tartışmalarının olmadığını belirtti.
milliyet



Bu haber 328 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,336 µs