En Sıcak Konular

Altaylı çakallara karşı!

0 0 0000 00:00 tsi
Altaylı çakallara karşı! Kurtlar Vadisi dizisini yazılarında mütemadiyen yeren Fatih Altaylı'ya, dizinin ilk bölümüne isim verilmeden gözdağı verildi. İşte o tehditler ve Altaylı'nın  Kurtlar Vadisi yapımcılarına cevabı...

Kurtlar Vadisi dizisinin ilk bölümünde Fatih Altaylı'ya dakikalarca gönderme yapıldı...

Kurtlar Vadisi Terör dizisi yayına girmeden önce dizinin yayınlanmaması için RTÜK'ü göreve çağıran Altaylı'yı dizinin kahramanlarından olan Hikmet, "Yaltaklı yine bizi yazmış" diyerek hedef gösterdi.

Polat Alemdar'ın Hikmet'e, "ne diyor", şeklindeki cevabına Hikmet, "Her şey bizim yüzümüzdenmiş" cevabını veriyor.. Polat'ın, "Peki sen ne diyorsun?" sorusuna ise Fatih Altaylı'nın geçmişte belinde silahla yöneticisi olduğu Güneş Gazetesi'ne gönderme yapılarak şöyle karşılık verdi:

"Bu Yaltaklı yardakçı zamanında bize mi özenip beline silah takarak gazete basıyordu diyorum.."

Bu diyaloğun sonunda Polat sinirlenip gazeteyi atıp, "Sabah sabah sinirlerimi bozma hikmet..Madem herifin ne olduğunu biliyorsunuz. Okumayın olsun bitsin" deyince Hikmet tehdit gibi bir mesaj gönderdi Altaylı'ya: "Bu yardakçı bir daha bize saldırırsa o zaman çok ağır konuşacağım. Dua etsin gündem bu sefer çok başka.."

Bu laflara bugünkü yazısında cevap veren Altaylı, yapımcıları Çakal'a benzeterek köşesinde şunları söyledi:

"Kurtlar'la mahkemede görüşeceğiz

Yıllardır Kurtlar Vadisi aleyhine yazıyorum, bazıları hâlâ "Senin grubunda olsa yazmazsın" diyor. Ama nedense Kurtlar Vadisi ile ben hiçbir zaman aynı çatı altında olamadık. Olmayız da! Bu meselenin grupla, murupla alakası yok. Bu Türkiye meselesi ve Kurtlar Vadisi, bu ülkeye atom bombası gibi zarar veriyor.
Bu arada Kurtlar Vadisi'nin "çakalları" dizinin senaryosuna benimle ilgili eklemeler yapmış. Geçen hafta yayınlanan bölümde adımı vermeden ama ima yoluyla beni hedef gösteren bir bölüm yer almış ve yazılarıma devam edersem bana haddimi bildireceklerini söylemişler. Vallahi işin doğrusu yıllardır "gerçek çakallarla" uğraştım. Bu saatten sonra "dizi çakallarından" korkacak halim yok.
Tabii korkmuyor olmamız, bunlardan yargı yoluyla hesap sormamıza engel değil. Bana yönelik tehditleri nedeniyle Kurtlar Vadisi'ni mahkemeye veriyorum. Dizilerindeki hukuksuzluğa inanmasınlar, görsünler bakalım Türkiye'de adalet var mı, yok mu! "


sabah



Bu haber 421 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,131 µs