En Sıcak Konular

AKP'liler sordu: "Tatlıses'in milletvekili olur mu?"

0 0 0000 00:00 tsi
AK Parti'li milletvekilleri, sanatçı İbrahim Tatlıses'in milletvekili olma isteğini değerlendirdi. İşte değerlendirme sonuçları:

      AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat, TBMM'de gazetecilerin ''Tatlıses bağımsız aday olacakmış'' demesi üzerine, ''Hayırlı uğurlu olsun. Meclis renklenir. Millet seçerse, önümüzdeki dönem milletvekilleri güzel bir ses dinlemiş olur'' dedi.
      ''AK Parti'ye davet etmeyi düşünüyor musunuz?'' sorusuna karşılık Fırat, ''Şu an öyle bir şey yok. Biz kimseyi davet etmeyiz. Öyle bir adetimiz yok. Milletvekilliği için kimseyi davette bulunmayız. Parti teşkilatımızda çalışan arkadaşlarımız var yeteri kadar... Çalışanların hakkıdır'' diye konuştu.
      Fırat, Tatlıses'in AK Parti için rakip olup olmayacağı sorusu üzerine de ''Daha önce aday olmuştu hatırlarsanız...'' karşılığını verdi. Fırat, bir soru üzerine de Tatlıses'in Türkiye'nin yetiştirdiği iyi seslerden biri olduğunu ve kendisini dinlediğini söyledi.
     
     ''HERKES AK PARTİ DİYOR''

      AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zülfikar İzol, gazetecilerin ''Tatlıses milletvekili olursa ne olur?'' sorusuna karşılık, ''Kendisi aday olduğunu henüz açıklamadı'' dedi. Gazetecilerin ''Bağımsız aday olacağını açıkladı'' yönündeki sözlerine İzol, ''Onun takdiridir'' karşılığını verdi.
      Tatlıses'i rakip olarak görüp görmediği sorusuna İzol, AK Parti'nin rakibinin olmadığını belirterek, ''Şanlıurfa'da AK Parti'nin hiçbir rakibi olamaz. Mümkün değil. Biraz zor görüyorum. Ben daha yeni Urfa'dan geliyorum. Orada ilçeleri, beldeleri, esnafı dolaştım. Herkes AK Parti diyor'' dedi.
      İzol, ''Meclis renklenir mi?'' sorusuna, ''Tabii ki... Tatlıses, Urfalı bir hemşehrimiz olarak ününü dünyaya yaymış bir insandır. Biz onu sanatçı olarak seviyoruz. Kendisini dinliyorum'' karşılığını verirken, ''Meclis'te görmek ister misiniz?'' sorusu üzerine de ''Tabii ki olsun, niye olmasın? Benim hemşehrimdir, olursa iyi olur'' diye konuştu.
      Bir gazetecinin, ''Görüşmeler arasında belki bir türkü söyleyip, sizi eğlendirir'' demesine İzol, milletvekili olduktan sonra büyük sorumluluk taşıyacağını belirtti. ''Ne yaptıysa tuttu... Şimdi milletvekili olacağım diyor, sizce olur mu?'' sorusuna ise İzol, ''Kısmet tabii... Bu işler kısmet. AK Parti'nin rakibi AK Parti'dir. Türkiye'de olduğu gibi Urfa'da da böyledir'' dedi.
      İzol, ''Kendisini AK Parti'ye davet eder misiniz?'' sorusuna karşılık konunun partinin yetkili organlarının takdiri olduğunu kaydetti.
     
     ''PARTİMİZDEN OLMASINI İSTERİM''

      AK Parti Van Milletvekili Cüneyt Karabıyık da ''Sayın Tatlıses Meclise germeli mi?'' sorusuna, herkesin TBMM'ye girme hakkı olduğunu belirterek, ''Siz ister misiniz'' sorusuna, ''Niçin olmasın? Bağımsız başkası olacağına Tatlıses girsin. Sevinirim, alkışlarız. Partimizden olmasını isteriz. Kendisini dinliyorum. Bundan mutluluk duyarız'' diye konuştu.
      AK Parti Mardin Milletvekili Beşir Hamidi de ''Tatlıses milletvekili olursa Urfalılar yaşar. Bol bol kebap, çiğköfte yerler. Burada yaparsa biz de yeriz tabii...'' dedi.

milliyet



Bu haber 344 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,072 µs