En Sıcak Konular

Numan Kurtulmuş'dan TV5 ağır eleştirisi

28 Ekim 2009 16:28 tsi
İletişim mezunlarıyla bir araya gelen Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, TV5’in sahasının en kötü örneği olduğunu söyledi. TV5’in eski yöneticisinin de bulunduğu toplantıda Kurtulmuş, “TV5’te para sorunu değil, yönetim s

Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Milli Görüş’e yakın yayınlarıyla tanınan TV5 televizyonunu ağır şekilde eleştirdi. İletişim Fakültesi mezunlarının oluşturduğu İletişim Platformu üyeleriyle bir araya gelen Kurtulmuş TV5’le ilgili bir soruya açık bir şekilde cevap verdi.

Kurtulmuş şunları söyledi: “TV5 konusunda ne söylersen yerden göğe kadar haklısınız. TV5 sahasının en kötü örneklerinden birisidir. Aynen Kanal7 gibi. Söylenecek, arkasına saklanacak hiçbir mazeret yoktur. Tv5, parasızlıktan dolayı değil, kötü yönetim dolayısıyla şimdiye kadar kötü olmuştur, kötü gitmiştir. Ve bir sürü insanın da ahını üstüne almıştır. İnşallah burada emeği olan arkadaşlar, insanlar kul hakkıyla öte tarafa götürmezler. Ne diyeyim. Bu, kabul edilebilecek bir şey değil.”

Kurtulmuş’un TV5’le ilgili soruyu cevapladığı sırada masada bir dönem TV5 Televizyonu’nun tepe yöneticiliğini yapan Teoman Rıza Güneri’nin olması da dikkat çekti. Güneri her hangi bir açıklama yapmadan Kurtulmuş’tan sonra programdan ayrıldı.

MİLLİ GÖRÜŞ’Ü DE ELEŞTİRDİ

Kurtulmuş programda yaptığı konuşmada, Saadet Partisi’nin hedeflerini de anlattı. Yeni bir medeniyet projesinin ortaya konması gerektiğini ifade eden Kurtulmuş, bu projenin sadece Türkiye’yi değil bütün dünyayı kucaklaması gerektiğini vurguladı.

Siyasette özellikle 1990’dan sonra PR çalışmalarının arttığına dikkat çekti. Kurtulmuş’un bu açıklamalarının ardından, “Refah Partisi’nin PR çalışmalarının artmasında etkisi oldu mu?” sorusu yöneltildi. Kurtulmuş, “Evet, kabul etmek lazım. Bunda Milli Görüş’ün de katkısı oldu” dedi.

 

 



Bu haber 713 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,804 µs