En Sıcak Konular

Arınç: AK Parti, arkasında halk desteği olan mükemmel bir parti

25 Ekim 2009 13:37 tsi
Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, ''AK Parti bir iktidar partisi, güçlü bir parti. Arkasında halk desteği olan mükemmel bir parti'' dedi.

Arınç ve Devlet Bakanı Faruk Özak, AK Parti Manisa İl Başkanlığı'nın yeni il binasının açılış törenine katıldı.

Vakıf İşhanı'nın 3 katının yeni il binası olarak hizmet vereceğini anlatan Arınç, binanın kente yakışır bir yer olduğunu söyledi.

Bülent Arınç, yeni il binasında yapılacak çalışmalarla birlikte partilerinin daha büyük zaferlere imza atacağına inandığını belirterek, şöyle konuştu:

''AK Parti bir iktidar partisi, güçlü bir parti. Arkasında halk desteği olan mükemmel bir parti. Böyle bir partiye böyle güzel bir il binası yakışır. Devlet Bakanımız Faruk Özak Manisa'mızı ziyaret ediyorlar. Sevinçle, coşkuyla yeni il binamızı açıyoruz. Açılış bununla kalmayacak, bugün Manisa çok güzel, sevinçli, tarihi bir gün yaşayacak.

Hükümetimizin katkılarıyla Manisa güzel bir stadyuma kavuştu. Yıllardan bu yana 19 Mayıs Stadyumu'nun ne halde olduğunu biliyoruz. Manisaspor Süper Lige çıktı, bizler de gayret ettik. Mükemmel bir stadyum kazandırdık. Bugün bunun da açılışını yapacağız. Aynı zamanda yüzme havuzunun yanında spor tesisleri hazırladık, bunların açılışını yapacağız. Amatör sporculara çeşitli malzemeler dağıtacağız. Manisaspor-Antalyaspor müsabakasına katılacağız. Başarılı bir sonuç alacağımızı ümit ediyorum. Manisaspor'a da başarılar diliyorum.''

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Arınç, bir belde belediye başkanının AK Parti'ye katılacağını da dile getirerek, ''Sürpriz olsun ismini yukarıda açıklayayım. Arkası takip edecek, onlarca belediye başkanı AK Parti'ye katılmak üzere sıra bekliyor. Onlarla partimizi daha da güçlendirmiş olacağız. Güzel bir gün yaşıyoruz. AK Partimize çok daha büyük zaferler başarılar diliyoruz'' diye konuştu.

Bina girişinde yapılan törende, Arınç ve Özak'ın kurdele kesmesinin ardından, iki Bakan ve törene katılanlar il başkanlığını ziyaret etti.

''BELEDİYE BAŞKANI HANGİ PARTİDEN OLURSA OLSUN HALKIN SEÇTİĞİNE HER ZAMAN SAYGI DUYDUK''

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, ''Belediye başkanı hangi partiden olursa olsun halkın seçtiğine her zaman saygı duyduklarını'' belirterek, ''Herkesle aynı samimi ilişkiyi AK Parti olarak sürdüremeyebiliriz. Bizim ilkelerimiz, prensiplerimiz var, dürüst olacak, inançlı olacak ahlaklı olacak, halkıyla bütünleşmiş olacak, sırtında defosu olmayacak'' dedi. Arınç, AK Parti Manisa İl Başkanlığı'nda düzenlenen Saruhanlı ilçesine bağlı Paşaköy Belde Belediye Başkanı Dilşat Ulaş ve meclis üyelerinin partiye katılım törenine katıldı.
 
Törende, Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, milletvekilleri, belediye meclis üyeleri, il genel meclisi üyeleri ve partililer de hazır bulundu.

Ulaş'a parti rozetini takan Bülent Arınç, 29 Mart seçimlerinde AK Parti'nin Manisa merkezde belediye başkanlığını kaybettiğini, 15 ilçenin 9'unda ise kazandığını anımsattı.

Arınç, Anavatan Partisi'nden seçimlere katılan Ulaş'ın, halka kendini sevdirdiğini ve bileğinin hakkıyla seçimleri kazandığını ifade ederek, şunları söyledi:

''Belediye başkanı hangi partiden olursa olsun halkın seçtiğine her zaman saygı duyduk. Şırnak'taydım, DTP'li belediye başkanına da aynı şeyi söyledim. Halk seçmişse bizim için sorun yok. Tercihini o açıdan kullanmıştır. Bu konuda eksikliğimiz olabilir, bir de ilahi takdir böyle istemiş olabilir. Halkın ona karşı sevgisini gördük, inandık ve arkadaşımızı AK Parti'ye kazandırmak istedik. Dilşat Bey de ricamızı kabul etti. Biz bundan çok büyük bir mutluluk duyduk.

Başka arkadaşlarımız da var, herkesle aynı samimi ilişkiyi AK Parti olarak sürdüremeyebiliriz. Bizim ilkelerimiz, prensiplerimiz var, dürüst olacak, inançlı olacak, ahlaklı olacak, halkıyla bütünleşmiş olacak, sırtında defosu olmayacak. Halka hizmeti, Hakk'a hizmet olarak görecek, AK Parti'ye uygun yaşam tarzı olacak. Dilşat Bey de bunun fazlasını bulduk, biz bundan ancak gurur duyuyoruz. Kendisine belediye meclis üyelerimizle birlikte sevinçli günümüzün başlangıcında AK Parti ailesine katıldığı için teşekkür ediyoruz.''
aa



Bu haber 685 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,131 µs