CHP'den geldi! | " /> CHP'den geldi! | "/>

En Sıcak Konular

Bir açılım da CHP'den geldi!

25 Ekim 2009 09:14 tsi
Bir açılım da CHP'den geldi! CHP açılım atağına geçti. ‘İngilizce açılımı’na start veren CHP’li Tekin, “Biz dolu dolu açılım yapıyoruz” diyerek yeni projesini tanıttı. Açılıma destek vermek isteyenlerden 30 TL alınıyor.

Bir açılım da CHP’den geldi. CHP, internet üzerinden eğitim veren yabancı bir dil kursu ile iş birliği yaparak İngilizce öğretecek. Alternatif 2010 kültür başkenti etkinlikleri kapsamında bu uygulamayı başlattıklarını ifade eden CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin, “Biz dolu açılımlar yapıyoruz. Altı da üstü de dolu” dedi. CHP’nin açılımına destek vermek isteyenlerin 30 TL ödemesi gerekiyor. Gürsel Tekin, il başkanlığında yapılan basın toplantısında proje ile ilgili bilgi verdi. İletişimin önemli bir sorun olduğunu ifade eden Tekin, “Hala kamu hizmeti yapan taksicilerimiz dahil olmak üzere bir çok alanda ciddi eksiklerimiz var. Bu eksiklerimizi bir nebze olsun eğer biz giderebilirsek CHP olarak çok mutlu olacağız”dedi.

Hükümetin demokratik açılımına gönderme yapan Tekin, “İngilizce açılımımız hayırlı olsun. Biz dolu açılımlar yapıyoruz. Altı da dolu üstü de dolu” ifadelerini kullandı.

AÇILIMIN BEDELİ VAR

23 Ekim 2009 tarihinde başlayan projede yurt dışında 132 Euro olan kurs 30 TL karşılığında verilecek. İnternet üzerinden verilen kursa vatandaşlar telefonla ve CHP’nin internet sitesinden de başvurabilecek. CHP il binasına gelerek başvuruda bulunanlar ise kurs için ücret ödemeyecek. Kursa üye olan vatandaşlara şifre verilecek ve vatandaşlar bu şifre ile interaktif bir şekilde siteden kurs görebilecek. Kursun müdürü Kathleen Shirley Nuttall da kurs hakkında bilgi aktardı.

star



Bu haber 397 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,665 µs