En Sıcak Konular

BBP’li Cihan "Hayal'e para verdik!

0 0 0000 00:00 tsi
BBP’li Cihan Hrant Dink cinayetini azmettirdiği gerekçesi ile tutuklu olarak sorgulanan Yasin Hayal Erhan Tuncel için "o planladı" demişti. Hayal'in ikinci iddiası "BBP bana para verdi" şeklindeydi. Muhsin Yazıcıoğlu bu iddiaya sert çıksa da gündemdeki isim konuş

BBP Trabzon İl Başkanı Yaşar Cihan, Hrant Dink cinayeti azmettiricisi olduğu iddiasıyla tutuklanan Yasin Hayal’e, McDonalds bombalamasının ardından cezaevinde bulunduğu sırada para yardımı yaptığını doğruladı.

BBP Trabzon İl Başkanı Yaşar Cihan, Yasin Hayal’e, McDonalds’ı bombaladıktan sonra para yardımı yaptığını ancak o dönemde partide il başkanlığı görevinde olmadığını söyledi.
 
Parti toplantısı için Manavgat’ta bulunan BBP Trabzon İl Başkanı Yaşar Cihan, işadamı olduğunu ve bazı muhtaç ailelere yardımda bulunduğunu söyledi.

Üç yıl önce de arkadaşları vasıtasıyla gelen yardım talebine karşılık Yasin Hayal’in ailesine yardımda bulunduğunu belirten Yaşar Cihan, “Bu şahsın eylemleri ile benim ilişkilendirilmem nedeniyle üzülüyorum” dedi.

Aynı konuyla ilgili açıklama yapan Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu da, cinayetin ardından BBP’ye karşı linç girişimi başlatıldığını savundu. Yargı sürecinin ihlal edildiğini vurgulayan Yazıcıoğlu, “Soruşturmada olmayanlar varmış gibi basına yansıtılıyor. Kişisel davranışları BBP yapmış gibi gösterenlerden hesap soracağız” dedi.

Yazıcıoğlu, “Bir fotoğraf karesinden neler çıkardılar. 3 yıl önce olmuş bir olay yeni gibi ortaya çıkarıldı” diye konuştu.

NTV



Bu haber 443 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,248 µs