En Sıcak Konular

Berlusconi'yi bu kadınlara iltifat yaktı

0 0 0000 00:00 tsi
Berlusconi'yi bu kadınlara iltifat yaktı Eski İtalya Başbakanı Berlusconi, şov yıldızı Aida Yespica'ya "Seninle her yere gelirim" diye iltifat edince eşi "Benden özür dile" diye gazeteye mektup yolladı. Berlusconi, eşinden özür dilemek zorunda kaldı.

İltifatçı eşini pişman etti

Bir törende çevredeki güzel kadınlara "Seninle her yere giderim" gibi iltifatlar yağdıran Berlusconi'ye eşi kızıp açık mektup yazdı. La Repubblica gazetesi mektubu "Kocam benden özür dilemeli" manşetiyle yayımladı.

İtalya'nın eski başbakanı ve ana muhalefet lideri Silvio Berlusconi'nin kısa süre önce bir televizyon ödüllerinin dağıtıldığı tören sırasında bazı kadınlara aşırı iltifatta bulunması, başına dert açtı. Berlusconi'nin eski tiyatrocu olan eşi Veronica Lario Berlusconi, merkez sol basının lideri sayılan Repubblica gazetesinde birinci sayfadan yayınlanan bir mektupla, eşi Silvio Berlusconi'den, kendisinden kamu önünde özür dilemesini istedi.

'Damat' gibiydi
Olay, Silvio Berlusconi'nin kendisine ait Mediaset kanalının düzenlediği "Telegatti" televizyon ödülleri dağıtımında başladı. Gecede güzel kadınların olduğu masaları bir damat adayı gibi gezen Berlusconi, "Sizinle ıssız bir adaya bile gelirim" diyen İtalyan şov kızı Aida Yespica'ya "Ben seninle her yere gelirim" cevabını yapıştırdı. Forza Italia partisinin sarışın ve esmer milletvekilleri Micaela Biancofiore ve Mara Carfagna da iltifatlardan paylarını aldı. Berlusconi'nin "Hem güzel hem başarılı" diye takdim ettiği milletvekillerinden Carfagna ise, Veronica'yı en çok kızdıran iltifatın sahibi oldu. Berlusconi "Carfagna'ya bakın hele. Evliolmasam onunla kesin evlenirdim" dedi. Veronica Berlusconi intikamını almakta gecikmedi ve kocasını, en nefret ettiği gazete olan La Repubblica'da rezil etti. Veronica Berlusconi, gazeteye yazdığı birinci sayfadan yayımlanan mektupta "Kadınlık onurumla oynadı, kamu önünde benden özür dilemeli" dedi. Veronica Lario Berlusconi'nin, "Sayın genel yayın yönetmeni" diye başlayan ve kocasından özür talep ettiği açık mektup şöyle: "Evlilik yaşamım boyunca kaçınılmaz çatışmaları ve daha acılı anları hep saygılı ve ihtiyatlı biçimde göğüsledim. Ama şimdi sizlere, Telegatti ödüllerinin dağıtılmasının ardından kocamın oradaki bazı hanımefendilere hitap ederken 'Eğer evli olmasaydım sizinle hemen evlenmiştim' ya da 'Seninle her yere giderim' türünden benim kabul edemeyeceğim ifadeler sarf etmesi karşısında duyduğum tepkiyi dile getirmek için yazıyorum. Bunları, kendi onurumu zedeleyici ifadeler olarak yorumluyorum. Özelde benden özür talep edilmemiş olması hasebiyle de kocamdan ve kamusal şahsiyetten, şahsımdan açıkça özür dilemesini talep ediyorum."

Sabah



Bu haber 319 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,057 µs