iyibilgi öze" /> iyibilgi öze"/>

En Sıcak Konular

Kerinçsiz ve Sağlar birbirine girdi!

0 0 0000 00:00 tsi
Kerinçsiz ve Sağlar birbirine girdi! Hrant Dink cinayeti ile ilgili olarak Fikri Sağlar, "eli yumurtalı ya da sopalı' kişileri kimlerin organize ettiği soruşturulmalı" diyerek Kerinçsiz'i adres gösterdi. Kerinçsiz ise açtı ağzını yumdu gözünü. iyibilgi öze

Kültür eski Bakanı Fikri Sağlar Birgün Gazetesi'nde yayınlanan bugünkü yazısında Hrant Dink cinayeti ile ilgili olarak "bu bir örgütlü iştir" dedi. Samast'ın üzerinde bulunan kartların bunu kanıtladığını belirten Sağlar, "Samast'ın daha Trabzon' dan İstanbul'a eylem yapmaya gelmeden astarının içine "sim kartları" yerleştirilmiş olması, tıpkı, silahını ve beresini "saklamaması" söylendiği gibi "planlı" bir eylem olduğunu gösteriyor. Bu planın.Yusuf Hayal ya da Erhan Tuncel'i aşan kademelerde oluşturulduğu açık." diye konuştu.

Sağlar yazısında "Görülen o ki, bu iş, "varoş psikopatlığının" sonucu değil. Varoşlar suçu işlemeğe hazır tetikçileri yetiştiriyor. Ancak, onları yönlendirenler merkezlerde yaşıyor!" dedi ve doğrudan Büyük Hukukçular Birliği Başkanı Avukat Kemal Kerinçsiz'in ismini verdi.

Sağlar şöyle yazdı: "Bu nedenle, Pamuk, Dink ve aydınların yargılanmaları sırasında, mahkeme kapılarının önüne yığılan," eli yumurtalı ya da sopalı" kişilerin kim oldukları ve kimler tarafından organize edildikleri soruşturulmalı!.. Bu konuda en yararlı bilgileri, bir hukukçu olan Av. Kerinçsiz'in verebileceğini düşünüyorum."

Sağlar militan, kitleleri suça azmettiriyor

Sağlar'ın iddialarını İyibilgi'ye değerlendiren olay adam Kemal Kerinçsiz, şöyle konuştu: "Fikri Sağlar yapısı olan militan ruh yapısını yine ortaya çıkarmış. Yine kendi militarist altyapısını unutarak emniyete ve kitlelere  ben ve arkadaşlarımı hedef göstererek, onları bize karşı suça azmettirerek suç işliyor. Vatansever kitleleri hedefe oturtmak için Hırant Dink'i öldürenler kişiler üzerinden kışkıtma faaliyetlerine başladı. Biz bu kışkırtmalara alışığız. Bu insanların alışkanlıkları böyle. Zatı muhterem cinayet faillerini başka yerde aramasın. Cinayetin failleri tabutun etrafındaydı. Şimdi Dink'in ölüsünü sömürüyorlar."

Sağlar'la mahkemede hesaplaşacağız

"Şunu iyi anlamaları lazım. Türk milleti insan gibi savaşır. Kimseyi arkadan vurmaz. Biz hedef tahtasına cinayetin önüne sis perdesi olmak için oturtuluyoruz. Fikri Sağlar'la da mahkeme önünde hesaplaşıcaz. Yalan üzerinden prim yapmanın, anayasal hakkını kullananları suçlu gibi göstermenin hesabını verecek. Anayasal hakkını kullanmak ne zaman suç oldu? Üç yıl boyunca mahkemede eli sopalı kim vardı. Tek bir kişinin bile burnu kanamadı."

iyibilgi.com



Bu haber 358 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler

    3,198 µs