En Sıcak Konular

Tayland fatihi: Ukraynalılar daha güzel!

0 0 0000 00:00 tsi
Tayland fatihi: Ukraynalılar daha güzel! Deniz Baykal'ın tüm ikna çabalarına rağmen Tayland'a giden İzmirliler adına İzmir Deniz Ticaret Odası Başkanı konuştu... Fuhuş iddialarını sert bir şekilde yalanlayan Geza Dologh "bu iş için Tayland'a gitmeye gerek yok" dedi ve farklı bir adres göste

İzmir Deniz Ticaret Odası Başkanı, katıldığı belediyenin Tayland gezisine "fuhuş gezisi" diyenlere bu yanıtı verdi.

"BİZDEKİLER BİN BASAR"
"O işi yapmak için illa Tayland'a gitmeye gerek yok. Buradaki Ukraynalılar, Tayland'dakilere bin basar seksilikte. Tayland'dakiler çekik gözlü falan. O kadından ne olur ki Allah aşkına? "

"VÜCUT HEPSİNDE AYNI"
"ERKEK milleti illa göğüs severse, Tayland'dakiler 4 göğüslü de buradakiler iki göğüslü değil. Vücut hepsinde aynı. Tayland'da pamuklu pantolon ve gömlek giydirip masaj yapıyorlar."

'Tayland'dakilerin dört göğsü yok'

İzmir Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Geza Dologh, basında büyük eleştiri alan 227 kişilik Tayland gezisini savundu.

İzmir Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Geza Dologh, basında "çiçek sulama" ve "seks turizmi" diye benzetmelerle tartışılan 227 kişinin katıldığı olaylı gezi ile ilgili eleştirilere yine tartışılacak sözlerle yanıt verdi. Dologh, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin EXPO 2015 öncesinde gerekli hazırlıkları yapma amacıyla düzenlediği, ancak katılımcıların 227 kişi olması nedeniyle eleştirilere hedef olan gezinin abartıldığını söyledi. Tayland'a gitmemeyi hiç düşünmediğini belirten Dologh, eşinin gitmesine şeker hastası olması nedeniyle yorulacağı için tepki gösterdiğini anlattı. "Eşim, 31 yıldır bana güvendi. Bundan sonra da güvenir" diyen Dologh, şöyle konuştu:

YÜZDE 5 AYIP ETTİ
"Tamam 227 kişi gidildi. Tabii, bizimle hiçbir zaman faaliyetlere gelmeyen 10-15 kişi de oldu. 10-15 kişi ne yapar? Yüzde 5. Bu oran o kadar önemli değil. Yüzde 95'in ne yaptığı önemli. İlla negatif yön istenirse, 'Yüzde 5 ne ayıp etti?' diye konuşuruz. Büyükelçi, işadamı, müsteşar, belediye başkanı ve valiye gidildi. Tabii Anavatan'ın prezervatif dağıtacağı gibi, ilginç haberler de aldık. Ayıp. Terbiyesizlik. O işi yapmak için illa Tayland'a gitmeye gerek yok. Bu geziden önce İzmir'de bir operasyon düzenlendi ve fuhuş yapan 14 kişi yakalandı. Aralarında Ukrayna ve Moldovalılar falan vardı. Buradaki, Ukraynalılar, Tayland'dakilere bin basar seksilikte. Tayland'dakiler çekik gözlü falan. O kadından ne olur ki Allah aşkına? Erkek milleti illa göğüs severse, Tayland'dakiler 4 göğüslüde buradakiler iki göğüslü değil. Vücut hepsinde aynı."

MASÖRÜM EVE GELİR
Dologh, Tayland'daki bir anısını da şöyle anlattı: "Bir akşam oturuyoruz, 'Boynum çok ağrıdı' dedim. Ege İhracatçı Birlikleri Başkanı Servet Eröcal geldi, boynuma masaj yaptı. Oradakiler bana takılıp 'Geza Abi masaj yaptırdı' dediler. Geziye katılanların çoğu masaj yaptırmadı. Bir, hıngıdımıklı, bir de hıngıdımıksız masaj var. Tayland'da otelde de masaj yapılıyor. Pamuklu pantolon ve gömlek giydiriyorlar. Masaj öyle yapılıyor. Thai masajı İzmir'de de var. Masaj denince neden akla seks geliyor anlamıyorum. Her çarşamba masörüm evime gelir. Ben adama bir şey yapmıyorum adam da bana yapmıyor. Biz Paris'e de gittik değil mi? Paris'te yok mu hıngıdımık? Tayland Havaalanı'nda 300 Baht, yani 8.5 dolara, yarım saat ayak masajı yapılıyor. Camekanın önünde yapılıyor bu masaj. Kapalı ortamda, bir yere varan mesaj değil. Bana göre bu işi abarttılar. Acaba, 'Onlar gitti biz gidemedik' diye kıskananlar mı var?"

KALE KAYBEDECEK
Baykal'ın geziye müdahalesini ise Dologh, "Baykal, Gaziantep ve Antalya kalelerini kaybetti. Şimdi sıra İzmir kalesinde herhalde. Bu kafayla giderse İzmir'i de kaybedecek. Başkan Aziz Kocaoğlu'na 'Baykal, bu konuyla ilgili sizinle konuştu mu?' dedim. 'Hayır' dedi. CHP'li üyeler bu geziye gitti. Ne oldu ihraç mı edilecekler? Hadi, ihraç et bakalım" diye değerlendirdi.

Sabah



Bu haber 715 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,435 µs