En Sıcak Konular

LPG tüpünü balyozla parçalayacaktı

18 Temmuz 2009 20:08 tsi
Diyarbakır'da bir hurdacı eski bir LPG tüpünü balozla parçalaması sırasında dükkan harabeye dönerken patlamada 5 kişi de hastanelik oldu.

Diyarbakır'da bir hurdacı dükkanında eski bir LPG tüpünün balyozla parçalanması sırasında meydana gelen patlamada 5 kişi yaralandı. Patlamada hurdacı dükkanı savaş alanına dönerken, yaralanan işyeri sahibi Mehmet Tayyürek'in durumun ağır olduğu öğrenildi.

Patlama Bağlar ilçesi Sento Caddesi Karanfil Sokak'ta bulunan bir apartmanın bodrum katındaki Hurdacı Kardeşler isimli işyerinde meydana geldi. Patlama ile ilgili Diyarbakır Valiliği'nce yapılan açıklamada; Mehmet Tayyürek'e ait işlerinde hurda halinde bulunan aracın LPG tüpüne çekiçle vurulması neticesinde yangın çıktığı bildirildi.

Çıkan yangın sonucunda işyerinde bulunan dükkan sahibi, çocukları ve dükkana hurda getirerek satmaya çalışanların yaralandığı belirtildi. Açıklamada Ramazan Akkurak, Aras Yakışır, Mehmet Tayyürek, Vedat Tayyürek ve Tahsin Tayyürek'in muhtelif yerlerinden yaralandığı kaydedildi.

Şahıslardan Ramazan Akkurak, Mehmet Tayyürek ve Aras Yakışır'ın hayati tehlikesinin devam ettiği Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilkikleri bildirildi. Hayati tehlikesi olmayan Vedat Tayyürek ve Tahsin Tayyarük'in ise Diyarbakır Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındığı ifade edildi.

Bir görgü tanığı işyerinde yaşanan olayı şöyle anlattı: "LPG tüpünü önce balyozla parçalamak istedi tüpden etrafa çok şiddetli gaz yayıldı. Tehlikeli olabileceği düşünülerek parçalamadan vazgeçildi. 10 dakika sonra da şiddetli patlama oldu."



Bu haber 718 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,293 µs