En Sıcak Konular

Ambulans domuz sürüsüne çarptı, hasta öldü

0 0 0000 00:00 tsi


Eskişehir’in İnönü İlçesinde önüne çıkan domuz sürüsüne çarpıp arızalanan ambulansta bulunan 17 yaşındaki alerjik astım hastası İbrahim Karaçay, ikinci bir ambulanın gelmesine rağmen kurtarılamayarak öldü.

Kaza dün saat 17.00 sıralarında İnönü-Eskişehir karayolunun 8’inci kilometresindeki Oklubalı Köyü yakınlarında meydana geldi. İnönü ilçesi İsmetpaşa Mahallesi Ülker Sokak’ta ailesiyle birlikte oturan ve alerjik astım hastası olan İnönü Lisesi son sınıf öğrencisi İbrahim Karaçay’ın durumunun ağırlaşması üzerine yakınları 112’den yardım istedi. Eve gelen 112 sağlık görevlileri komaya girdiği belirtilen İbrahim Karaçay’ı Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne götürmek için yola çıktı. Ambulans Oklubalı Köyü yakınlarında yoğun sisle birlikte önüne çıkan domuz sürüsüne çarptı.

Kazada ambulansta bulunan sağlık ekibi ve hasta İbrahim Karaçay yaralanmazken, ambulans arızalandı. 112 görevlililerinin durumu merkezlerine bildirmelerinden ardından 29 kilometre mesafedeki Eskişehir’in kent merkezinden tam donanımlı bir ambulans yola çıktı. Kısa sürede gelen ambulanstaki görevliler durumu iyice ağırlaşan hasta İbrahim Karaçay’a müdahelede bulundu. Ancak yapılan tüm çabalara rağmen Karaçay kurtarılamayarak öldü.

Eskişehir Sağlık Müdürü Seraceddin Çom, domuz sürüsüne çarpan ambulansın arızalanarak haraket kabileyetini kaybettiğini ifade ederek, “Eskişehir’den tam donanımlı bir ambulans çıkartıldı. Sağlık görevlilerinin tüm çabasına rağmen hasta kurtarılamayarak öldü” dedi.



Bu haber 486 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,161 µs