En Sıcak Konular

Ölümün adı: İllimunati

0 0 0000 00:00 tsi
Ölümün adı: İllimunati 24 yaşındaki Ayça Akalın, oturdukları apartmanın boşluğunda ölü bulundu. Genç kızın bilgisayarından toplu intihar görüntüleri çıktı. Kızın sanal alemde kullandığı isim ise ünlü bir tarikata ait!

İstanbul Merter’de yaşanan esrarengiz olay şöyle gelişti: Baba Halit Akalın, akşam 20.30 sıralarında geldiği evinde kızı Ayça’nın olmadığını gördü. 8 numaralı dairede oturan Akalın, kızına cep telefonuyla da ulaşamadı. Pencereden dışarı bakan baba, kızının apartman boşluğunda kanlar içinde yattığını gördü. Acı içinde aşağı inen baba, 24 yaşındaki kızının cansız bedenine sarılıp sinir krizleri geçirdi.

Bilgisayara el konuldu

Polisin evde yaptığı incelemede, salonda eşyaların dağınık olduğu ve Ayça Akalın’ın kullandığı cep telefonuna ait sim kartın bloke edildiği tespit edildi. Olayın intihar ya da cinayet olabileceği ihtimali üzerinde duran polis, genç kızın bilgisayarına el koyarken cep telefonu görüşmelerini de incelemeye aldı. Akalın’ın bilgisayarında, kolu kopuk bir ceset fotoğrafı, trafik kazasında ölmüş bir kadının ruhunun bedeninden ayrılışını anlatan resim ve toplu intihar görüntüleri bulundu.

Mail adresi tarikat ismi

E-mail adresi olarak, Dan Brown’ın Melekler ve Şeytanlar adlı kitabında bahsedilen “illimunati'' tarikatının adını seçen genç kızın ölmeden önce chat yaptığı Onur adlı gence “Seninle kavgalıydık. Niye konuşuyorsun benimle?'' diye yazdığı anlaşıldı. Bir yakını ise, genç kızın bir erkek arkadaşı olduğunu ve kalın’a bir alyans hediye ettiğini anlattı. Ailesi, genç kızın son günlerde, bütün vaktini bilgisayar başında geçirdiğini söyledi.



Bu haber 2,496 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,636 µs