En Sıcak Konular

Nihat Genç'e göre asıl darbe!

23 Ocak 2009 10:58 tsi
Nihat Genç'e göre asıl darbe! 
Nihat Genç, yıllar sonra kanlı bıçaklı olduğu Aydın Doğan medyasına çıktı, içini döktü. İşte Genç'in üzüldüğü operasyon;

Türkiye'nin en muhalif kalemi Nihat Genç, "yazılarımı takip etmesi için avukat ordusu tuttu dediği" Aydın Doğan'ın televizyonuna çıktı, içini döktü. Her çıktığı televizyonun bir şekilde arandığını vurgulayan Genç, birilerinin kendini susturmaya çalıştığını iddia etti.

Nihat Genç, Star TV'de Ergenekon soruşturmasını değerlendirdi. Özellikle de fanatiklerini şaşırtan bu röportajda, beklenenin aksine medyayla ilgili hiçbir eleştiri yöneltmeyen Genç, operasyonların kendisini de ürküttüğünü söyledi. İşte Nihat Genç'ten alışılmışın ötesine geçmeyen Ergenekon yorumu;

"HER KONUŞTUĞUM TV ARANDI"

Benim konuştuğum tüm televizyon kanalları arandı. Böyle bir macera yaşıyoruz. Ben de bağımsız bir yazar olarak konuşmak istiyorum, yazmak istiyorum ama bu imkanı bulamıyoruz. Söz konusu benim konuşmam değil, bana bir televizyonun kapısını açması. Şimdilik bu şeyden sonra televizyon bakalım ne kadar yayın hayatını götürebilir.

"OPERASYONLAR ÜRKÜTÜYOR"

Kazılar yapıldı silahlar bulundu. Onun üzerinde gidilmesinde çok büyük fayda var. CHP, Meclis'te oradan bir gensoru vermeye çalıştı. Bence bilgiden gitmek, olgudan gitmek gerekir. Mesala o silahları kim koydu, bütün soruştarmanın oradan gitmesi daha iyi olur.

İşin kötü tarafı hukuki bir delil yani isnat göstermeden insanların içeri alınması, hukuk adına çok büyük yaralar açıyor. Çok tehlikeli bir noktaya gidiyor. Hukuk aydınlatandır, hukuk açıklayıcıdır, hukuk önümüzü açar. Tam tersi belge olmadığı için büyük bir kaos ortamı oluşturuyor, bu da ürkütüyor.

"BENİ ALMAYA GELİRLERSE..."

Ben ancak kendimden sorumluyum. Eğer beni almaya gelen biri olursa daha önce alınanlar gibi burada bir belge bekleriz. Yani takip gibi yani net birşey! Bunun olmayışı ürkütücü. Bu şunu gösteriyor bu bir Ergenekon darbesidir. Bu darbe büyük kitlelere gözdağı vermek susturmak, yıldırmak ve bu süreçte bizleri sindirmek söz konusu. Bence hedeflenen de bu.

"BENİ SUSTURUYOR SİNDİRİYORLAR"

Bu soruşturma sürerken beni neden susturuyorsun, beni neden bastırıyorsun, bizi neden töhmet altında bırakıyorsun, bence tehlikeli olan bu.
Burada şöyle birşey var yanlız. Bu soruşturma bence tam tersine dönmüştür.

"REZİLLİK VE KEPAZELİK VAR"

Türkiye'de artık Cumhurbaşkanı sofralarında dahi her tarafta bir hukuksuzluk bir şaibe konuşuluyor. Bir takım rezillik ve kepazelikler söz konusu. Bu rezillik ve kepazelikler artık çığrından çıktı ve birisi bunun hesabını verecek. Yani yargıda halka hesap verecek hukukta hesap verecek. Bu davaya savcı olan Sayın Başbakanımız da halka hesap verecek. Bence bu dava çok güzel bir yere gidiyor. Altından kalkamayacakları kadar isnatların altına girdiler.

internet haber



Bu haber 909 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,319 µs