En Sıcak Konular

Balili: Savaşın bitmesini istiyorum

16 Ocak 2009 20:58 tsi
Sivasspor'un İsrailli golcüsü Pini Felix Balili, İsrail'in Gazze'ye yaptığı saldırıları bir an önce durdurmasını istedi.

İsrailli golcü Balili, Fortis Türkiye Kupası'nda oynadıkları Denizlispor maçında bir grup taraftarın 'Kahrolsun İsrail, Yaşasın Balili' şeklinde slogan atmasını değerlendirdi. Karşılaşma öncesi atılan slogan nedeniyle konsantrasyonunun bozulduğunu dile getiren Balili, "Ben uzun zamandır Sivasspor'da top oynuyorum. Sivas'ı seviyorum ve Sivaslılar da beni seviyor. Ancak maç öncesi atılan slogan benim konsantremi bozdu. Çünkü savaş orada oluyor. Konsantre olmam için böyle sloganlar atılmamalı" diye konuştu.

Balili, İsrail'in Gazze'ye yaptığı saldırıları bir an önce durdurmasını da isteyerek, "Günlerdir İsrail askerleri Gazze'ye saldırıyor. Ancak ben bunun bitirilmesini istiyorum. Dünyanın hiçbir yerinde savaş olmasın. Her yere barış gelsin" dedi.

Sivasspor ile 1.5 yıl sözleşme imzaladığını da hatırlatan Balili, Sivasspor'da mutlu olduğunu ve uzun süre daha Sivasspor'da futbol oynamak istediğini kaydetti. Türk vatandaşlığına geçmesi konusunda da gün saydığını kaydeden Balili, "Daha önceden Türk vatandaşlığına geçme konusunda müracaatım olmuştu. Konuyu Vali Veysel Dalmaz'a da anlattım. Son olarak tüm evrakları da hazırlayıp gönderdim. Şu an sonuç bekliyorum. Belki 10 gün, belki 3 ay sonra Türk vatandaşı olacağım. İsmimin önüne Türk ismi de koyacağım. Başkanımız Mecnun Otyakmaz'ın ve benim sevdiğim Atakan ismini, adımın önüne koyacağım" ifadelerini kullandı.

timeturk



Bu haber 655 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,243 µs