Ağlamıyor, gözüne çöp kaçmış! | " /> Ağlamıyor, gözüne çöp kaçmış! | "/>

En Sıcak Konular

Ağlamıyor, gözüne çöp kaçmış!

31 Aralık 2008 15:15 tsi
Ağlamıyor, gözüne çöp kaçmış! İsrail, Türkiye’nin gönlünü almaya çalıştı. Bize ‘ana partnerimizsiniz’ dedi. Türkiye affeder mi bilinmez ama keşke ‘aba altından sopa göstermeseydi’! Bebekleri bombalamasını bakın neyle eş tuttu? Diyoruz ki, ‘Ehud, Ol-

İsrail dün Türkiye’nin kalbini kazanmaya çalıştı. İsrail Güvenlik Kabinesi üyesi ve İsrail Sosyal Güvenlik Bakanı İsaac Heirzog, Başbakan Tayyip Erdoğan'ın, Türkiye'yi ziyaret etmesine karşın Gazze'ye yönelik operasyon ile ilgili bilgi vermeyen İsrail Başbakanı Ehud Olmert'e öfkesini de anladığını söyledi...

"Türkiye ile ilişkilerimiz bizim için çok özel. Türkiye stratejik bir dost ve bölgede önemli bir barış elçisi. Bizim ne Türk Başbakanı'nı, ne de Türk halkını utandırmak gibi bir niyetimiz yoktu. Ancak Olmert'in Ankara ziyareti sırasında henüz operasyon kararı alınmamıştı. Türkiye'yi utandırmak gibi bir niyetimiz olmadı. Çünkü Türkiye bizim ana partnerlerimizden biridir."

Özür, suçtan büyük olur mu?

Böylece İsrail, Türkiye’nin gösterdiği reaksiyondan sonra bir anlamda özür diledi. Hani Ankara bunu samimi bulur mu, affeder mi ayrı konu. Ama keşke İsrail, “aba altından sopa göstermeseydi!”

Aynı konuşma içinde İsrail anlamsız bir benzeştirmede bulundu. Türkiye’nin terör örgütü PKK ile yaptığı mücadeleyi kendisinin yaptıkları ile eş gösterdi.

Hamas ile terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlar arasında benzerlik kurdu. Türkiye'nin PKK'ya karşı düzenlediği hava operasyonlarını karşılaştırdı. "Siz vatandaşlarınızı terörist saldırılardan koruyorsanız, biz de vatandaşlarımızı korumak için aynısını yapıyoruz" demeye getirdi.

Şimdi biz bunun neresini düzeltelim. Ya da hiç düzeltmeyelim, dağınık kalsın. Gazze’de ölen bebeklerle, Türkiye’nın sınır aşan operasyonlarında vurdukları bir mi?

Türkiye bir tek sivilin kılını mı dokunmuş? Ama dediğimiz gibi son birşey söyleyip, dağınık bırakalım.

İşte teklifimiz; Madem öyle, siz Gazze'yi bırakıp Hamas’ı kim destekliyorsa onu vurun, biz de terör örgütü PKK’yı Kuzey Irak’ta kim destekliyorsa, kim besleyip büyüttüyse onu vuralım!

www.iyibilgi.com



Bu haber 944 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    11,058 µs