En Sıcak Konular

Bu illerde okullar tatil

30 Aralık 2008 18:56 tsi
Etkili olan kar yağışı nedeniyle bazı illerde okullar tatil edildi.

GİRESUN

Giresun'da etkili olan kar yağışı nedeniyle merkez ve bazı ilçelerdeki köy ilköğretim okullarında eğitime yarın ara verilecek.

Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, yörede iki gündür etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle merkez ile Keşap, Görele, Tirebolu ve Yağlıdere ilçelerindeki köy ilköğretim okulları yarın tatil edildi.

Çanakçı ve Eynesil ilçelerinde de taşımalı öğrenim gören öğrencilerin eğitimine yarın ara verilecek.

Ayrıca, il merkezinde kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan engelli personelin yarın izinli sayılacağı kaydedildi.


SAMSUN

Samsun'da bazı ilçelerde kar yağışı nedeniyle okullarda yarın eğitime ara verileceği bildirildi.

Edinilen bilgiye, bölgede devam eden olumsuz hava koşulları ve kar yağışı nedeniyle İl Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla bazı ilçelerde eğitime ara verilmesi kararlaştırıldı.

Buna göre, Çarşamba ve Salıpazarı ilçe merkezleri ile bağlı köy okullarında, Bafra ve Havza ilçelerinde ise taşıma merkezi olan ilköğretim okulları ile köy okullarında eğitime yarın ara verilmesi kararlaştırıldı.

VAN

Kar yağışı sebebiyle Van'ın Çatak ve Bahçesaray ilçelerinde bugün, Gevaş ve Erciş ilçelerinde de yarın yatılı okullar dışındaki tüm okullar tatil edildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, kar yağışı sebebiyle bugün Çatak'ta lise ve Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) dışındaki diğer okullar, Bahçesaray ilçesinde ise YİBO dışındaki tüm okullar eğitime ara verdi.

Erciş ve Gevaş ilçelerinde ise yarın YİBO'lar dışındaki tüm okullar tatil edildi.

RİZE

Rize'de etkili kar yağışı nedeniyle ilköğretim ve liselerde eğitime yarın ara verilecek.

Rize Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, İl Hıfzıssıhha Kurulunun il genelinde kar yağışının devam etmesi dolayısıyla toplandığı belirtildi.

Kurulun, yarın il genelinde ilköğretim ve liselerde, dengi eğitim kurumlarında, dershaneler, rehabilitasyon merkezleri ve halk eğitim merkezlerinde eğitime ara verilmesini kararlaştırdığı bildirildi.

TRABZON

Trabzon Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, kurul tarafından il genelinde etkili olan kar yağışı nedeniyle ilçeler dahil, ilköğretim ve liselerde eğitime yarın ara verilmesinin kararlaştırıldığı kaydedildi.

KASTAMONU

Kastamonu'nun Küre ilçesinde de merkez dahil ilçeye bağlı 34 köydeki yatılı bölge okulları dışında kalan eğitim öğretim kurumlarında, kar yağışı nedeniyle yarın eğitime ara verildi.

SİİRT

Siirt Valisi Necati Şentürk, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, olumsuz hava koşulları nedeniyle Aydınlar ilçesine bağlı köylerde taşımalı eğitime 1 gün, Eruh, Pervari ve Şirvan ilçelerindeki bazı köy okullarının ise 2 gün tatil edildiğini bildirdi.

SİNOP

Sinop merkez ile bağlı köylerde kar yağışı nedeniyle ilköğretim okulları ve liselerde yarın eğitim öğretime ara verildi.

Edinilen bilgiye, bölgede devam eden olumsuz hava koşulları nedeniyle toplanan İl Hıfzıssıhha Kurulu mevcut durumu değerlendirdi.

Kurul, il merkezi ve bağlı köylerdeki ilköğretim okulları, liseler ile özel eğitim kurumlarında eğitime yarın ara verilmesini kararlaştırdı.

IĞDIR

Yoğun kar yağışı nedeniyle Iğdır'ın merkeze bağlı köyleri ile Aralık ve Karakoyunlu ilçelerinde eğitime ara verildi.

Iğdır Valiliğinden yapılan açıklamada, etkili kar yağışı nedeniyle Iğdır merkeze bağlı köyler, Aralık ve Karakoyunlu ilçeleri ile bu ilçeler ve Tuzluca ilçesine bağlı köylerde ilköğretim ve liselerde eğitime yarın ara verildiği belirtildi.



Bu haber 651 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,119 µs