En Sıcak Konular

Özkan'dan ilginç ifadeler

29 Aralık 2008 10:45 tsi
Cezaevinden genel başkan seçildiği kongreye mesaj yollayan Ergenekon sanığı Tuncay Özkan ilginç ifadeler kullandı. Yemin ettirmeyi de ihmal etmedi..

Türkiye siyasi tarihinde bir ilk daha yaşandı. Cezaevinden mektupla oy isteyen Ergenekon sanığı Tuncay Özkan, Yeni Parti genel başkanı oldu.

Tuncay Özkan, 31 kurucu üyenin 29'unun desteğiyle genel başkan oldu. Özkan, "Silivri Cezaevi F7 Koğuşu" imzalı mektubunda delegelere, "Mustafa Kemal'in bayrağını en yükseklere taşımak için izin istiyorum" diye seslendi. Özkan Ankara Atatürk Spor Salonu'ndaki kongreyi cezaevinde özel izinle TV'den izledi.

'ALLAH'IMIZI KURTARACAĞIZ'

Genel başkan seçildiği Yeni Parti'nin kongresine mesaj yollayan Ergenekon'un tutuklu sanığı Tuncay Özkan ilginç ifadeler kullandı.

Mesajında Atatürk'ün ruhunun kongrede bulunduğunu belirten Özkan, kendi ruhuyla birlikte herkesi tek tek selamlayarak önlerinde hürmetle eğildiğini söyledi. Partililere okunan mesajında Özkan, bir de yemin ettirdi. Herkesin ayağı kalkarak birbirlerinin elinden ve kendi yüreğinden tutmalarını isteyen Özkan, ilginç ifadeler kullandı.

"Allah'ımızı kurtaracağız" diyen Özkan, yemininde şöyle dedi:

 "Biz dedikodudan, yalandan, hukuksuzluk ve haksızlıkktan, zulümden ve zalimden, şeytandan ve onun siyasi hırs ve kifayetsiz temsilcilerinden kurtulan yeni partililer olarak; insan haklarına saygılı, hukukun üstünlüğüne bağlı Türkiye Cumhuriyeti yaratmak için cehaletin, imansız, zındık, münafık ve azgınların elinden çocuklarımızı ve demokrasimizi, Allah'ımızı kurtarmak için umutlu ve mutlu bir Türkiye'yi yaratmak için Mustafa Kemal'in sancağını Çankaya'da dalgalandırmak için canımla, aşkla Yeni Parti'yi iktidar yapmak için çalışacağımıza söz veriyoruz."

 



Bu haber 706 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    36,713 µs