şok suikast planı! | " /> şok suikast planı! | "/>

En Sıcak Konular

Karayalçın'a şok suikast planı!

26 Aralık 2008 10:31 tsi
Karayalçın'a şok suikast planı! 

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Karayalçın için çok iyi düşünülmüş bir suikast planı, son anda suya düşmüş. İşte bir PKK itirafçısının inanılmaz sözleri;

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Karayalçın'a 14 yıl önce düzenlenen suikastin ayrıntıları dün Kadir Çelik'in hazırlayıp sunduğu Objektif programında bir kez daha masaya yatırıldı. Karayalçın, suikast girişimiyle ilgili hala soru işaretlerinin bulunduğunu söyledi.

Murat Karayalçın, dönemin başbakan yardımcısı olarak Şırnak'a düzenlediği ziyarette, kendisine düzenlenen suikast girişimini Fox TV'de yayınlanan Objektif programında anlattı. Tetikçi Murat İpek'in Objektif mikrofonlarına anlattığı detayları dün gibi hatırladığını söyleyen Karayalçın, "Şu anda yaşamam bile mucize. Bu konuda o dönemde hiçbir araştırma yapılmaması da şaşırtıcı" ifadesini kullandı.

"KARAYALÇIN İDDİALARI İNANDIRICI DEĞİL"

14 yıl önce yaşananları bir kez daha "neden gündeme getirdiğini" programda anlatan Kadir Çelik, " PKK tarafından ortadan kaldırılacağı söylenen bir siyasi, için terör örgütleriyle bağlantıda olduğunu söylemek çok inandırıcı değil" dedi.

"TETİKÇİ AYRINTILARI ANLATTI"

Objektif programında düzenlenen suikastin detaylarını anlatan PKK itirafçısı Murat İpek'in anlattıkları ise izleyenleri bir kez daha şaşırttı. İpek, suikast için özel olarak eğitildiğini ve emri ise Kod Adı General Zinnar olan Alaaddin Kanad'tan aldığını söyledi.

Özel Time ait elbiseler giydiğini ve suikast için de uzun namlulu ve üç darbeli bir silah tedarik edildiğini söyleyen İpek, "Herşey önceden ayarlanmış, meydana hakim bir camiden suikasti gerçekleştirecektik. Tüm hazırlıkları tamamlayarak General  Zinnar'dan (Alaaddin Kanad) talimat beklemeye başladım. Telsizden, saniye saniye haberleşiyorduk. Tüm ayarlamaları yaptım ve tam tetiğe basacağım anda, Zinnar görevi iptal etti. Telsizden beklemem istendi, daha sonra da yine talimatla bulunduğum yerden ayrıldım. Suikastin neden iptal edildiğini hala anlamış değilim. Herşey çok iyi düşünülmüş, müthiş bir plandı" dedi.

internethaber



Bu haber 477 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,528 µs