En Sıcak Konular

Denizli: Bazılarıyla yollarımız ayrılacak

21 Aralık 2008 23:14 tsi
Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, 4-2 kaybettikleri Galatasaray derbisinden sonra sert konuştu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, 4-2 kaybettikleri Galatasaray derbisinden sonra yaptığı açıklamada, takım olarak iyi olmadıklarını, tatile giderken aldıkları sonucun üzücü olduğunu söyledi.

Denizli, Ali Sami Yen'e 3 puan için geldiklerini; ama bunu başaramadıklarını belirterek, ''Tatile girerken böyle bir gece yaşamak istemezdik. Büyük takım gibi hücuma çıkarken büyük takım gibi bitiremedik. Kalemize gelen toplardan enteresan goller yedik. Oyunu dengeleyeceğimiz dönemlerde geriye düşmenin getirdiği psikolojik durumlar bizi etkilide. Bir kere beraberliği yakaladık. Geriye düşmenin sıkıntısı oldu, 10 kişi kalınca da sıkıntı büyüdü.'' dedi.

Denizli, bazı oyuncularının kafa olarak Beşiktaş'ta olmadığını, şampiyonluğu hissetmeyenlerle ikinci yarıda birlikte olmayacaklarını belirterek, ''Bu perdeyi kapattık. İkinci perdede neler olacağını hep birlikte göreceğiz. Beşiktaş büyük takımsa, herkes gereğini yapacak. 26. 27. haftada bu yarışın içinde olacağız. Şampiyonluğu hissederek yaşayanlarla olacağız. Galatasaray'ın oyun sisteminden dolayı bir zorluk yaşamadık. Oyunun dengesini gereksiz bir penaltı pozisyonu bozdu.'' diye konuştu.

HAKEMLER BİRAZ DAHA TOLERANSLI OLMALI

Denizli, 51. dakikada kırmızı kart görerek takımı 10 kişi bırakan Delgado'nun o harekete yapmaması gerektiğini de belirterek, hakemlerin de biraz toleranslı olması gerektiğini söyledi.

Delgado'nun kırmızı kartının oyunda dengeyi bozduğunu belirten Denizli, ''Bir de hakemlerin yaklaşım biçimi önemli. Hakeme yapılan anlık hareket hakemi küçük düşürücü bir hareket değil. Oyuncular hakeme kendi dertlerini anlatırken zaman zaman da vücut dilini kullanıyor. Bu tür hareketlerde sadece Delgado için değil genelde söylüyorum adil davranılmıyor. Daha sıcak davranması gereken hakemler zaman zaman sert davranabiliyor.'' dedi.

Denizli, sadece 16. haftanın geride kaldığını 17. maçın sonunda tablo ne olur onu şimdiden bilmenin mümkün olmadığını belirterek, ''Liderin 5 puan gerisinde devreyi kapatırsak Beşiktaş yarışta büyük sorun yaşamaz. Bu takım büyük takım olduğunu hem yaşayacak hem yaşatacak. 17 maç sonunda neler olacağını beklememiz gerek. Bu kadroya bir takviye gerek. Orta alanda bunu hissediyoruz ama cezalı olanlarda burada kullandığımız isimler. Biz önümüzdeki dönemde kimlerle devam edeceğiz. Benim istediklerimi yapanlar bu kadroda kalacaklar. Şampiyonluğu hissedenler bizimle beraber olacak.'' diyerek sözlerini tamamladı.

Denizli, daha önce yarın Beşiktaş'ı takip eden muhabir ve yazarlarla yapmayı planladığı kahvaltılı toplantıyı ise ileri bir tarihe erteledi.



Bu haber 637 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,701 µs