En Sıcak Konular

Hava sıcaklığı artacak

11 Aralık 2008 11:42 tsi
Yurt genelinde görülen yağışlı havanın bugün yurdu terk etmesiyle birlikte, hava sıcaklığı yurdun iç ve batı kesimlerinde 2 ila 4 derece artacak.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmelerine göre, yağışlı havanın, sabah saatlerinde Rize, Artvin ve Ardahan çevrelerinde devam ettikten sonra yurdu terk etmesi bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde yurdun iç ve doğu bölgelerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte hafif sis görüleceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığı yurdun iç ve batı kesimlerinde 2 ila 4 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgar, yurdun iç ve batı kesimlerinde güney ve güneydoğu, doğu bölgelerinde kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esecek.

-BÖLGELERDE HAVA-

Marmara Bölgesi: Parçalı ve az bulutlu, zamanla bölgenin batısı çok bulutlu geçecek. Sabah saatlerinde doğu kesimlerinde hafif sis görülecek.

Ege Bölgesi: Az bulutlu, zamanla kıyıları parçalı çok bulutlu geçecek. Sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte hafif sis görülecek.

Akdeniz Bölgesi: Az bulutlu ve açık, zamanla batısı parçalı bulutlu geçecek. Sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte hafif sis görülecek.

İç Anadolu Bölgesi: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte hafif sis görülecek.

Batı Karadeniz: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte hafif sis görülecek.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Rize ve Artvin çevreleri aralıklı yağışlı geçecek. Sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte hafif sis görülecek.

Doğu Anadolu Bölgesi: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Ardahan çevreleri aralıklı kar yağışlı geçecek. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte hafif sis görülecek.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi: Parçalı ve az bulutlu geçecek.

Öte yandan, sabah ve gece saatlerinde yurdun iç ve doğu bölgelerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte hafif sis görüleceğinden, yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı ilgilerin ve vatandaşların tedbirli ve dikkatli olmaları istendi.

anka



Bu haber 506 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,216 µs