büyük sırrı! | " /> büyük sırrı! | "/>

En Sıcak Konular

İşte Putin'in büyük sırrı!

7 Aralık 2008 09:39 tsi
İşte Putin'in büyük sırrı! Rusya Başbakanı Vladimir Putin ile ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı.

Putin'in annesiyim  
 
 
Bir Gürcü köyünde yaşayan Vera Putina adlı kadın, Rusya Başbakanı Putin’in gerçek annesi olduğunu iddia ediyor. Kremlin, 82 yaşındaki Putina’nın iddiasını yalanlıyor, fakat kadının ifadesi birçok gerçekle örtüşüyor.

Putin'in annesiyimÇOCUKLUĞU hep bir esrar perdesinin ardında gizlenen Rusya Başbakanı Vladimir Putin’in "kayıp annesi" bulundu mu? İlk kez 2000 yılında, Putin Rusya Devlet Başkanı seçildiğinde ortaya atılan bir iddia, yeniden gündemde. Gürcistan dağlarındaki Metehi köyünde yaşayan Rus asıllı Vera Putina (82), Vladimir Putin’in gerçek annesi olduğunu savunuyor. Kremlin’in yayınladığı resmi Putin biyografisine bakıldığında, 1999’da ölen Vladimir Spiridonoviç Putin ile ondan bir yıl önce hayata gözlerini yuman Mariya İvanovna Putin, Rus liderin anne-babası olarak görülüyor.

Rusya’nın geçen yaz işgal ettiği Gürcü köyü Gori’ye sadece 20 km uzakta yaşayan Vera Putina’nın iddiasına göre, Vladimir Putin’in babası, Rus bir makine teknisyeni olan Platon Privalov. Bir başkasıyla evli olan Privalov’dan hamile kalan kadın, 7 Ekim 1950’de, "Vova" diye andığı Putin’in doğduğunu söylüyor. 1952’de Taşkent’te tanıştığı bir Gürcü ile evlenip Gürcistan’a yerleşen kadın, gayrimeşru oğlunu önceleri kabul eden kocasının sekiz yıl sonra onu istemediğini belirtiyor. Bu yüzden Vova’yı 1960’da Rusya’daki dedesinin yanına yolladığını ifade ediyor. Kadın, 10 yaşından sonra bir daha hiç karşılaşmadığı oğlunu 1999’da televizyonda görünce tanımış.

Okul kayıtları doğruluyor

Gürcü kadına göre, Putin’in resmi hayat hikayesinde geçen anne-babası, aslında dedesinin onu evlatlık olarak verdiği aile. Metehi köyü yakınlarındaki Kaspi ilkokulu kayıtlarında, 1959-1960 yılları arasında okumuş Vladimir Putin adlı bir çocuğun bulunması, iddiayı destekliyor. Çocuğun hala hayatta olan öğretmeni Şura Gabinaşvili de, "Vova çok zeki bir çocuktu. Rusça en sevdiği dersti. En kısa boylu öğrenci olmasına rağmen her yarışmayı kazanmak isterdi" diyor.

Putin’in eksik hayat hikayesindeki ilk 10 yılı doldurmak isteyen Rus gazeteci Artyom Borovik, Bayan Putina hakkında bir haber yayınlamadan hemen önce geçirdiği uçak kazasında ölmüştü.
 
hurriyet



Bu haber 3,038 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,054 µs