En Sıcak Konular

Halim Selim


Halim Selim
0 0 0000

Şirk-etlerin zombileri kapımızda! ‘İslâm’ adına hem de!






Şeytan öyle oyunlar kurar ki! Sizi inandırır! Bunca zaman içinde öylesine techizatlandı ki! Okudu zihninizi! Ve yayıldı! Her yere! Medyum Medya onun! Sadece ona bakıyorsunuz! Sosyal Medya ile gençleri de aldı içine! Kadrolu sanal muhabirler! Her an yeni bir provokasyon fotoğrafı, gizli mesaj, psikolojik manipülasyon! Sorun onlara! 'Hakikat' nedir? Bilmezler! Sanarlar ki dünya o sanal gerçeklerden ibaret! Fitne, fesat, yalan! Hiçbir masumiyet yok! Daha da doğrusu hiçbir mazlumiyet yok! Zalimin kadrolu memurları hepsi! Zihinler örtülmüş! Yalana tapıyorlar! Yeter ki yalan olsun! Onlara ahireti düşündürmesin! Hesap yok! Haz çocukları bunlar! Günahla iç içe yaşıyorlar! Yılan yalan yılan! İç içe! Sonra yine yılan yalan! Ve alışıyorlar zamanla! Ateşten bir sürüngen onlar! Devamlı olarak deri değiştiriyorlar! Ve bir zaman sonra da kendi kuyruklarını ısırıp, 'ölümsüz'lüğü yakalamak istiyorlar! Ölümsüzlükle kandırmadı mı 'insan'ı şeytan? Ve şimdi diyor ki insana! Benimle techizatlan! Benim gibi ol! Ölümsüz ol! Yani ölümsüz bir yanma aslında! Cehennem'in yakıtı ol! Taş ol! Taştan bir yılan! Göğe uzanan bir dikilitaş! Obelisk! Sonsuz bir iktidar isteği! Hakikate başkaldırma! Ve o obeliskin çevresinde toplanmış Vatikan, Beyaz Saray, Kraliçenin kadim tahtı! Ve daha niceleri! Hepsi işaretidir şeytanın! Ters enerjisinin! İlk günahın!

Dünyanın tüm Dijital Seçkinleri çok yakında Kudüs'te toplanacaklardır! Tapınak için! Bir enerji krizi yaşanacaktır! Sizler o enerji krizini maddesel âlemde okuyacaksınız! Bizlerse metafizik âlemde! İç içedirler aslında… İç içedir iyilik ve kötülük!

Zaman bizim çevremizde döner! Vahyin kalbe inmesinin bir sebebi de budur! Tevhid aşkı! Sonsuz 'bir' nokta! Zamansız! Ama 'bir' nokta işte! Nokta olmak zorunda! Kim? Aşk! Aşk içinde 'bir' insan! Aşka insan! 'Bir' ihtiyaçtan! Kim bilebilir ki hakikati? Bilsin diyedir işte o 'insan'! Bildik mi peki? Bildin mi? Hakikati bildin mi kalbindeki? O sonsuz 'bir' nokta olmanın sebebini! Bildin mi ey insan? Hangi manaya geldiğini anladın mı kalbindeki vahyin? 'Oku'dun mu? Ah 'oku'yabildin mi? Okuyabildiysen eğer bilebilirsin artık şu an dünyada olup biten her 'şey'i! Ve hazırlık yaparsın olabileceklere karşı! 3.türün insanı zaptetme faaliyetleri! 3.türle en sıcak ilişkiler! Tamam!

Şunu iyi anlayalım! Yazdıklarımız daha çok metafizik kaynaklıdır! Ama bu yazılanların görünürlük kazanması çok yakındır! 3.türden askerlerini hazırlamaktadırlar küresel şirk-etler! Uzaktan kumandalı çipli zihinler, yapay organlarla techizatlanmış mekanik vücudlar! Sadece öldürmeye programlanmış bu yapay askerlerle küresel şirk-etler, bölgemizdeki 'enerji' merkezlerini işgal edeceklerdir! Ve bu savaşı dinimiz üzerinden yürüteceklerdir! Zombileşen bir 'İslâm'! Yeni bir din peşindedirler! Dinimizin hakikatinin üzerini örterek, 3.türe uygun sanal bir din tasavvuru oluşturmak istiyorlar! Yapay kan, yapay zekâ, yapay gıda gibi yapay bir din! Ama kod adı olarak 'İslâm'! Google'da 'İslâm' diye yazdığınızda karşınıza bu 3.türün askerlerinin yaptığı katliamlar çıkacak! Ah! 'Ateşten put'lar! Her an her yerde onlarla berabersiniz ya! Her an bu görüntülere bakıp, onlarla ilgili yazıları okuyacaksınız! Belki zamanla kendinizden bile şüphe duyacaksınız! Bunca küresel medya hepsi birden yalan mı söylüyor diyeceksiniz! Ah! Zamanla inanacaksınız belki de! Unutmayın iç içedir şeytanla melek! Zamanlama tuzaktır!

Ey İslâm âlimleri! Hazırlık yaptınız mı bugünler için! Yoksa tarihsel bir okuma mı yapıyorsunuz hâlâ? Zaman bitmiştir! Kıyam ettiniz mi düşüncenizde, bilginizde, tefekkürünüzde? Neden duymuyoruz ki sesinizi? Hiç mi telaş etmiyorsunuz? Bu nasıl bir tevekküldür böyle şeytanın şirk-etleri karşısında! 'Bir' ses verin yahu!

3.türün askerleri kapımızda! Zil çalıyor hiç durmadan! Kapıyı kırıp içeriye girecekler birazdan!

 



Bu yazı 4,031 defa okundu.






Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.





    Diğer köşe yazıları

     Tüm Yazılar 
    • 10 Eylül 2014 İnsanlık tehlikede! Ey mazlumlar!
    • 5 Eylül 2014 Bilinmeyiz biz! Görünmeyiz! ‘Bir’ işaret bekliyoruz!
    • 1 Eylül 2014 Kalbe çağrı! Günah işlemişseniz de gelin! Yeter ki günahı terk edin!
    • 27 Ağustos 2014 Ey ‘nar’ kardeşlerim! Yol bitti!
    • 22 Ağustos 2014 Ey Mehdiyet! Kaldır başını secdeden!
    • 18 Ağustos 2014 Şeytanın ‘Dünya Krallığı’ kime hizmet eder?
    • 11 Ağustos 2014 Kıyam-et!
    • 6 Ağustos 2014 Terk edin sahte şeyhleri, mürşitleri! Kur’an’a dönün yüzünüzü!
    • 31 Temmuz 2014 Ey kabalist sufiler! Süslü cinler! Bildik sizi!
    • 25 Temmuz 2014 Kalbin cihadı başladı!
    • 21 Temmuz 2014 Belki de Ahir Zaman! Ey zalimlerin en zalimi! Hesap zamanı!
    • 14 Temmuz 2014 İşte ‘Mehdiyet’ sırrı! Kur’an ve ‘hidayet’!
    • 9 Temmuz 2014 Fırat, Dicle ve ISIS! Kıyamet alametidir!
    • 4 Temmuz 2014 Ramazan! ‘Oku’duk mu? Kur’an’ı anladık mı?
    • 29 Haziran 2014 Ey Mehdiyet! Kalbimiz ağlıyor!
    • 25 Haziran 2014 Ey mazlumlar! ‘Hakikat’ vakti artık!
    • 21 Haziran 2014 Şam, Kudüs ve İstanbul için fazla zaman kalmamıştır!
    • 17 Haziran 2014 Şirk-etlerin zombileri kapımızda! ‘İslâm’ adına hem de!
    • 12 Haziran 2014 Zaman yaklaştı! Zulme karşı ‘tuğrul kuşu’!
    • 7 Haziran 2014 Rabbim affet!

    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,943 µs